Cs Floattan Skin Alamıyorum

Reaksiyon skoru
1
anlamadığım şekilde görseldeki hatayı alıyorum nereye baksam çözemedim hesap yeni satın alım için sadece seçkin hesap aldım bir de bir tane ilanım var steamde yardımcı olabilen arkadaş var mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-29 173846.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-29 173846.webp
    45.8 KB · Hit: 52
mobilden giriş yaptınız mı? yada takas banınız var mı?

steam guard mobilde aktif mi

anlamadığım şekilde görseldeki hatayı alıyorum nereye baksam çözemedim hesap yeni satın alım için sadece seçkin hesap aldım bir de bir tane ilanım var steamde yardımcı olabilen arkadaş var mı?
takas beklemedi var hedapta hocam zaten yeni almışdın hesabı mobile guard ve şifreyide değiştiysen bekleme süresini beklicen yapcak bir şey yok yani

bekleyeceksin mecbur steam guarda yeni giriş yapmışsın ya da yeni cihazdan giriş yapmışsın

steam guard mobilde aktif mi
hayır değil hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

takas beklemedi var hedapta hocam zaten yeni almışdın hesabı mobile guard ve şifreyide değiştiysen bekleme süresini beklicen yapcak bir şey yok yani
bekleme yok göremedim baktım ama yasaklama yazmıyor galiba mobile guard aktif değil ondan olmalı

bekleyeceksin mecbur steam guarda yeni giriş yapmışsın ya da yeni cihazdan giriş yapmışsın
hocam peki steam guarda giriş yaparsam ban olacak mı?

hayır değil hocam

bekleme yok göremedim baktım ama yasaklama yazmıyor galiba mobile guard aktif değil ondan olmalı

hocam peki steam guarda giriş yaparsam ban olacak mı?
steam mobil guard etkinleştir ve 15 gün geçsin, daha sonrasında alışveriş yapabilirsin. Çünkü mobil guardın yoksa atılan takaslar hep beklemede oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri