Bu yıl gelir diye düşünüyorum.Süre hakkında hiç öngörünüz yok mu yeni sistem topladım tn panelle heba oluyor
Bu yıl gelir diye düşünüyorum.Süre hakkında hiç öngörünüz yok mu yeni sistem topladım tn panelle heba oluyor
Hocam çokmuş ya, şu an satışta olanlardan önerebilir misinBu yıl gelir diye düşünüyorum.
Xg27acdms veya mo27q2aHocam çokmuş ya, şu an satışta olanlardan önerebilir misin
TeşekkürlerXg27acdms veya mo27q2a
Outlet oled alma sıfır al riske girilmez. Amazon olsaydı iade şansın olurdu.@Tayfunns hocam https://www.vatanbilgisayar.com/outlet/bilgisayar-monitorleri/?srt=PU&page=2 vatanın outletindeki monitörlerden almak mantıklı olurmu ? oledler için ?
anladım hocam teşekkürler bende konuyu açan arkadaş gibiyim 2k monitöre geçmek istiyorum ama almışken aldığıma değsin istiyorum arkadaş gibi bnde pimpirikliyimOutlet oled alma sıfır al riske girilmez. Amazon olsaydı iade şansın olurdu.
Bütçe çözünürlük?anladım hocam teşekkürler bende konuyu açan arkadaş gibiyim 2k monitöre geçmek istiyorum ama almışken aldığıma değsin istiyorum arkadaş gibi bnde pimpirikliyimyanma muhabbetlerinden dolayı kararsızım sizin yazdığınız yeni gelecek msı modeli bekliyicek gibiyim oled için
ıps panel olarak kaliteli önerebiliceğiniz bir model varmı ?
olde için 30k gözden çıkarmıştım ıps içinde 15-16k ya kadar verebilirim 2k için tabiBütçe çözünürlük?
Vg27aq5a veya vg27aql5aolde için 30k gözden çıkarmıştım ıps içinde 15-16k ya kadar verebilirim 2k için tabi
TeşekkürlerVg27aq5a veya vg27aql5a
Hocam G65B suanki fiyatiyla almaya değermi ?Vg27aq5a veya vg27aql5a