🔥İndirim Xpg Core Reactor Iı 1200w 80+ Gold Power Supply 🔥 8.499 TL 🔥

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,821
Alınabilir Bence .

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎HzC1CT5ikC/

1780084010972.webp

Son düzenleme:
Neden hocam sx1200p yi kast ediyorum
İç yapı olarak benzer kalitedeler birbirlerinden bir üstünlükleri yok fakat SX1200P nin kabloları daha şık ve modern, 0 db fan modu var 480W a kadar fan hiç dönmüyor core reactor de ise 0 db fan mevcut değil ve cybenetic LAMBDA verilerine göre SX1200P standart ++ ile daha sessiz bir PSU.

İç yapı olarak benzer kalitedeler birbirlerinden bir üstünlükleri yok fakat SX1200P nin kabloları daha şık ve modern, 0 db fan modu var 480W a kadar fan hiç dönmüyor core reactor de ise 0 db fan mevcut değil ve cybenetic LAMBDA verilerine göre SX1200P standart ++ ile daha sessiz bir PSU.
Tierlistte alınabilecek fiyatsan en mantıklısı o mu sence

Tierlistte alınabilecek fiyatsan en mantıklısı o mu sence
Tier list e göre PSU alınmaz dostum. A-, A, A+, A* falan bunları tam olarak neye göre verdin diye soran yok, sorsan da mantıklı açıklamasını yapabilecek biri yok, o listeyi hazırlayan adamlar senin benim gibi google dan incelemelere bakıp araştıran adamlar daha ötesi değil.

Misal SX1200P ye A demiş, Core reactor II ye A+ demiş neye göre mesela? SX1200P nin cybenetics de bile part description yok. Tam olarak hangi iç yapıyı neye göre kıyasladın da biri A+ diğeri A? hadi cybenetics xpg nin fanına daha yüksek puan verse diyecem ki belki onu baz aldı ama öyle de değil cybenetics lambda fan puanı lian li nin daha yüksek.

Tamamen ezbere puanlama. Biri CWT diğeri daha az bilinen zhong yuan platform olduğu için.

Velhasıl öyle aman aman ciddiye alınacak bir şey değil tier list.

Geri