Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,821
Alınabilir Bence .
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR HzC1CT5ikC/
Son düzenleme:
PSU kablo çıkışlar fiyatına göre ne kadar fakir kalmisAlınabilir Bence .
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR HzC1CT5ikC/
PSU kablo çıkışlar fiyatına göre ne kadar fakir kalmis![]()
XPG.Lianli mi bu mu
Denk değiller zaten, biri 850W diğeri 1200WLianli mi bu mu
İç yapı olarak benzer kalitedeler birbirlerinden bir üstünlükleri yok fakat SX1200P nin kabloları daha şık ve modern, 0 db fan modu var 480W a kadar fan hiç dönmüyor core reactor de ise 0 db fan mevcut değil ve cybenetic LAMBDA verilerine göre SX1200P standart ++ ile daha sessiz bir PSU.Neden hocam sx1200p yi kast ediyorum
Tierlistte alınabilecek fiyatsan en mantıklısı o mu senceİç yapı olarak benzer kalitedeler birbirlerinden bir üstünlükleri yok fakat SX1200P nin kabloları daha şık ve modern, 0 db fan modu var 480W a kadar fan hiç dönmüyor core reactor de ise 0 db fan mevcut değil ve cybenetic LAMBDA verilerine göre SX1200P standart ++ ile daha sessiz bir PSU.
Tierlistte alınabilecek fiyatsan en mantıklısı o mu sence
VE modeli değil buradaki. Ki zaten VE'de 1200W yok. VE düz modellerin kısılmış halleri.
Sadece Bu Görseli Bir Yerden Buldum Attım HocamVE modeli değil buradaki. Ki zaten VE'de 1200W yok. VE düz modellerin kısılmış halleri.
Tier list e göre PSU alınmaz dostum. A-, A, A+, A* falan bunları tam olarak neye göre verdin diye soran yok, sorsan da mantıklı açıklamasını yapabilecek biri yok, o listeyi hazırlayan adamlar senin benim gibi google dan incelemelere bakıp araştıran adamlar daha ötesi değil.Tierlistte alınabilecek fiyatsan en mantıklısı o mu sence