🔥İndirim Uv Sinek Öldürücü Web'e Özel 699 TL

Bununla sivrisinek öldüremezsiniz, raket en güzeli. Avlamasını çok kolaylaştırıyor. Bende pillisi vardı kırdım şimdi aşağıdaki ürünü sipariş geçtim.
Konudakine gelip kendi kendilerini bitirmiyorlar mı? Hava 2 derece arttı hemen uyandı leşler

malesef forumumuzda sivrisineklere kesin çözüm yok galiba

Bununla sivrisinek öldüremezsiniz, raket en güzeli. Avlamasını çok kolaylaştırıyor. Bende pillisi vardı kırdım şimdi aşağıdaki ürünü sipariş geçtim.
nasıl öldüremezsiniz kanka öldürmüyormu

internete baktım fiyatı iyi gibi,
ama bi üye bi kere alabiliyor ihtiyacı olan vardır diye link bırakıyorum,
daha mantıklı çözümü olan lütfen yazsın çizsin sivrisineklerden bıktım artık

Deneme amaçlı 1 tane aldım valla tuzağı kurucam. Odamı havalandıramaz oldum. Arkadaşın birisi raket demiş ama oturup kovalayamam onlar gelsin ölsün

Yok gelmez, sineklerin kökünü kurutursun ama sivrisinekler şansa konarsa ölür, ışığa gelmiyorlar.
Peki attığınız rakete geliyorlar mı yoksa bununla duvarda duran sivriyi biz mi avlıyoruz hocam? Elle zımbalamaktan alıştığımdan bunla zor olur mu onu düşünüyorum

Peki attığınız rakete geliyorlar mı yoksa bununla duvarda duran sivriyi biz mi avlıyoruz hocam? Elle zımbalamaktan alıştığımdan bunla zor olur mu onu düşünüyorum
Rakete de gelmiyor siz avlıyorsunuz. Elle avlamaya göre çok rahat oluyor. 2-3 senedir raketle avlıyorum işi çok kolaylaştırıyor. Attığım ürünün kalitesini bilmiyorum ama genel olarak hepsi kalitesiz iş gören ürünler oluyor.

Kurban Bayramında Sineğe Ortak Gireriz Artık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,517
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri