Wraith W60 Vs Aula F87 Pro Vs Ajazz Ak820 Max

w00w

80+
Reaksiyon skoru
64
Sizce hangisi beyler. Hiç manyetik switch kullanmadım bu yüzden önemini çok bilmiyorum ama sanırım fps oyunları için baya önemli bende fps oyunları oynuyorum genellikle. Sonraki en önemli şey tok hoş ses ve güzel hissiyat. Sizce hangisi?

Sizce hangisi beyler. Hiç manyetik switch kullanmadım bu yüzden önemini çok bilmiyorum ama sanırım fps oyunları için baya önemli bende fps oyunları oynuyorum genellikle. Sonraki en önemli şey tok hoş ses ve güzel hissiyat. Sizce hangisi?
Hocam 3 üründe aralarında farkları olan modeller bütçenizi ve kriterlerinizi söylerseniz daha iyi öneri yapabilirim.

Aula f87 pro kullanıyorum merak ediyorsasn fazlasıyla öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
Bütçem 3000 max ses tok güzel ve hissiyatı güzel olsun yeterli

Eğer çok az daha bütçeni zorlayabilirsen bu modeli tercih etmeni öneririm. Bende kullaniyorum, manyetik switchli %75 boyutunda gerçekten güzel klavye. Malzeme kaliteside güzel seni uzun bir süre götürür diyebilirim ek olarak indirime ek sepette 100 lira daha iniyor yani kaçırma derim diğer yazdıklarından çok daha iyi

Eğer çok az daha bütçeni zorlayabilirsen bu modeli tercih etmeni öneririm. Bende kullaniyorum, manyetik switchli %75 boyutunda gerçekten güzel klavye. Malzeme kaliteside güzel seni uzun bir süre götürür diyebilirim ek olarak indirime ek sepette 100 lira daha iniyor yani kaçırma derim diğer yazdıklarından çok daha iyi
W60 mı bumu daha iyi?

W60 modelide güzel bende 3 adet var fakat f tuşları çoğu zaman gerek oluyor yani hard bir fps oyuncusu değilsen %75 boyutunda almanı öneririm.
Hocam tuşları boşverelim çok işim olmuyor yani fn ilede kullanabilirim kalite olarak bakalım sizce hangisi benim için önemli olan ses ve hissiyat

Hocam tuşları boşverelim çok işim olmuyor yani fn ilede kullanabilirim kalite olarak bakalım sizce hangisi benim için önemli olan ses ve hissiyat
W60 daha tok bir sese sahip daha küçük olduğu için fps oyunlarında ekstra avantaj sağlıyor alacaksan bu rengini al müthiş

İndirim bu gece bitiyor, indirime ek sepette 80 lira daha iniyor bilgin olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
W60 daha tok bir sese sahip daha küçük olduğu için fps oyunlarında ekstra avantaj sağlıyor alacaksan bu rengini al müthiş

İndirim bu gece bitiyor, indirime ek sepette 80 lira daha iniyor bilgin olsun.
Tamamdır ben alayım ozaman ama siyahını alacağım büyük ihtimal siyah setup diziyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,098
Üyeler
196,894
Son üye
ByBarışk
Geri