120.000 Liraya Kadar Sistem Tavsiyesi

Fero2

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
120000
Merhabalar ben öncelikle belirteyim daha önce hiç sistem toplamadım 1 kere oem paket almışlığım var. 5 5600 6700xt'den geçeceğim bu sisteme ssd ve kasa seçememedim. Seçtiğim diğer bileşenlerde de değiştirilmesi gereken bir bileşen ya da Bir öneriniz varsa önerilerinizi bekliyorum. Oyun için kullanmayı planlıyorum şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• 11283.webp
    11283.webp
    242.6 KB · Hit: 46
Merhabalar ben öncelikle belirteyim daha önce hiç sistem toplamadım 1 kere oem paket almışlığım var. 5 5600 6700xt'den geçeceğim bu sisteme ssd ve kasa seçememedim. Seçtiğim diğer bileşenlerde de değiştirilmesi gereken bir bileşen ya da Bir öneriniz varsa önerilerinizi bekliyorum. Oyun için kullanmayı planlıyorum şimdiden teşekkür ederim.
hocam öncelikle merhaba parçalar biraz pahalıya gelmiş gibi sanki bende sistem toplayacağım sıfırdan forumda işlemciler ve ekran kartları zaman zaman indirime giriyor bence parçaların indirimlerini bekle zaten arkadaşlar konu açıyorlar dün mesela aynı işlemciyi arkadaşlar 13 bin tl civarına alıyorlardı

Aslında 6 taksit olması peşin fiyatına beni biraz cezbetti ayrıca bir sorum daha var işlemci yeterli mi yoksa onu da yükseltmeli miyim.

bu bütçeye rtx 5080 toplanır.

Tüm parçaları amazondan toplamana gerek yoktu çok pahalıya gelmiş bu şekilde. Mesela 9070xt normalde 43 bin liraya almak çok saçma. Yani indirimleri takip etmek lazım. Tek bir yerden almak da pahalılaştırıyor. Aynı işlemci dün 13 bin liradan paylaşıldı mesela birkaç saatlik indirim vardı. Diğer parçalar da aynı şekilde. Toplamakla uğraşmayayım dersen 120 bine çok iyi oem sistem de alınır. Tercih senin yani toplayacaksan aynı siteden almaya çalışma.

Aslında 6 taksit olması peşin fiyatına beni biraz cezbetti ayrıca bir sorum daha var işlemci yeterli mi yoksa onu da yükseltmeli miyim.
hocam bence işlemci oyun oynuyorsanız çok iyi işlemci
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüm parçaları amazondan toplamana gerek yoktu çok pahalıya gelmiş bu şekilde. Mesela 9070xt normalde 43 bin liraya almak çok saçma. Yani indirimleri takip etmek lazım. Tek bir yerden almak da pahalılaştırıyor. Aynı işlemci dün 13 bin liradan paylaşıldı mesela birkaç saatlik indirim vardı. Diğer parçalar da aynı şekilde. Toplamakla uğraşmayayım dersen 120 bine çok iyi oem sistem de alınır. Tercih senin yani toplayacaksan aynı siteden almaya çalışma.
hocam yüksek ihtimalle montaj kısmında zorluk çekerim diye tek site üzerinden hepsini toplamış direkt hazır sistem gibi gelecek galiba

bu bütçeye rtx 5080 toplanır.
Hocam ben görememiştim eğer varsa atabilir misiniz

Ya zaten söylediğim gibi pek bilgim yok tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Hocam ben görememiştim eğer varsa atabilir misiniz
Hocam direkt hazır sistem toplarsanız biraz pahalı olabilir gibi indirim beklerim 1-2 ay derseniz parçalar indirime düştükçe alıp alıp kenara koyup da toplayabilirsiniz ama ben 1-2 ay uğraşmak istemiyorum derseniz hazır sistem alırsınız

illa amazonmu olucak
Hayır öyle bir zorunluluk yok

Hocam direkt hazır sistem toplarsanız biraz pahalı olabilir gibi indirim beklerim 1-2 ay derseniz parçalar indirime düştükçe alıp alıp kenara koyup da toplayabilirsiniz ama ben 1-2 ay uğraşmak istemiyorum derseniz hazır sistem alırsınız
20 gün kadar bekleyebilirim bakacağım o halde tek tek mi alsam oem mi hala kararsızım aslında

Hayır öyle bir zorunluluk yok

20 gün kadar bekleyebilirim bakacağım o halde tek tek mi alsam oem mi hala kararsızım aslında
hocam montaj kısmı da önemli şimdi montaj kısmını ben yapamam derseniz mecbur bilgisayarcıya götürceksiniz parçaları da o da ekstra bir ücret alacak

hocam montaj kısmı da önemli şimdi montaj kısmını ben yapamam derseniz mecbur bilgisayarcıya götürceksiniz parçaları da o da ekstra bir ücret alacak
Aslında istiyorum montaj yapmayı çünkü o kadarda zor bir şeye benzemiyor

Böyle oem ile nereye kadar en azından birazcık toplama hakkında da bilgim olsun isterim ileride gerekirse ben bilmiyorum demek istemem açıkçası

Selam taksiti cok önemsemiyorsanız axessde 5 taksit var ama itopyada 32gb ram rx9070xt ryzen 7 7800x3d 86ya satılıyor ama nitro+ değil oem bakabilirsiniz(şimdilik stok yok bekleriseniz alabilirsiinz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri