Valorant Aim Geliştirme

aktif rankım gold 2 yani peek rankım oyunu 2.5 yıldır oynamama ragmen hiç bi gelişme olmadı bi şu aralar rank atlamaya başladım okul bittikten sonra bugüne kadar gold 2 oldum geçen sene bitti okul varken bronz 2,3 arasındaydım bi 2 ay sadece 1 saat poligonda düz sabit durarak bot vuruyodum sonra a d yaparak ondan sonra ad ile bu sefer şerif ve botların yakınına girerek ondan sonrada jett ultisi ile space basılı tutarak vuruyodum böyle gitti ama çok bi gelişim hissedemedim bi maç 40 vururum sonraki maçta 8 9 5 felan bu seferde oyun keyif vermiyo pcde başka adam akıllı oyun kaldırmıyo bari valoda adam vurarak keyif alim dedim varmı böyle her gün yapa bilcegim günde1 saat bi çalışma internettekiler kafamı çok karıştırdı belki burdan biri yardım eder dedim en son

oyun içi ayarlarım ve ekipmanlarım
1600dpi 0.144 sens mouse pad 45*40
manyetik klavye wasd 30mm yaptım
superlight 1
cloud3 s kulaklık
çözünürlük 1024 768 maç içinde 90 80 fps veriyo birde int cafeden gelince gecikme yada kasma hissediyom varsa onada çözüm yardım edersiniz
2 ayda gold 1den dıa 2e cıktım ve yaptıgım tek sey oyunu oynamak ve dusunmektı. senın yaptıgın gıbı poligonda saatlerce vakıt harcamaddım 1 saat aımlabs ta rutınım vardı onu yapıyordum artık yapmıyorum . cunku artık ıstedıgım ranktayım arada gırıp eglencesıne oynuyorum. kas hafızanın gelısmesı lazım nerelerde neyı yapacagnı nereye cros koyacagnı vs bunlar da gelısmen lazım. kol ve bilek kullanımı vs onemlı rank atlamak ıstıyorsan hepsınde gelısmen lazım. en önemliside takımla oynamak lazım ve duzgun comp yapmalısınız bir maç 40 vurup diğer mac 10 vurma konusundan bende şikayettiyim daha neden oldugnu cozemıyorum cok ıyı gunumdeyım mentalım cok ıyı dmlerde falan mvp atıyorum reko bır gırıyorum 10 20 gıdıyorum assırı can sıkıcı bır durum boyle gunlerde oyuna gırme bıle. ve kil sayısı o kadar onemli değil mesela exit ve low toplayıp 30 vuran jet var elı kazandıracak 15 vuran brım var ıkısı cok ayrı oyuncular

degil evet ama boşlugum çok hep dizi izleyincede bunalıyom o yüzden yaptıgım işide çok severek yapmıyom pc ile ilgili bi iş yapmak istiyodum annem buna çok karşı geldi pc desem çıldırıyodu en son bi dün sordu bende şaşırdım seni versek ne yaparsın dedide ben istemedim 3 tane var zaten gitmek istedigim yerede rezil oldum o yüzen gidesim yok digeri ise adamın kendisini ve yaptıgı iş hoşuma gitmedi bi digeri dahada beter zaten yaşı gelmiş 50 a ondan ne ögrencem adam unutmuştur hepsini zaten genelde parça satıyo şu aralar birde farklı setuplar kurmak hoşuma gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla yapacak başka bişi yok çevremde olmadıgı için dışarıdaçıkmaıyom çıksamda ne yapcam
kb. sacma oldu tanımadan etmeden bu

degil evet ama boşlugum çok hep dizi izleyincede bunalıyom o yüzden yaptıgım işide çok severek yapmıyom pc ile ilgili bi iş yapmak istiyodum annem buna çok karşı geldi pc desem çıldırıyodu en son bi dün sordu bende şaşırdım seni versek ne yaparsın dedide ben istemedim 3 tane var zaten gitmek istedigim yerede rezil oldum o yüzen gidesim yok digeri ise adamın kendisini ve yaptıgı iş hoşuma gitmedi bi digeri dahada beter zaten yaşı gelmiş 50 a ondan ne ögrencem adam unutmuştur hepsini zaten genelde parça satıyo şu aralar birde farklı setuplar kurmak hoşuma gidiyor

valla yapacak başka bişi yok çevremde olmadıgı için dışarıdaçıkmaıyom çıksamda ne yapcam
valla inan bende aynı agam bayram tatilinden önce kuzenin nişan vardı işe gitmiyorum 14 gündür falan ilk hafta iyiydi bu hafta geçmedi sıkıntı dan sadece beamng ets oynuyorum oda sarmıyor dışarı çıksam tek ne yapacağım diyorum cs giriyorum avel ruslar geliyor kafayı yemelik durum benim genelde de rutin evden işe işten eve zaten aynı sıkıntı bende de var ama emin ol valorant bunu daha çok tetikleyecek stresste olacaksın hikayeli falan oyna ne bileyim boş boşta olsa salla git parkta otur kafa dinle müzik dinle

kral keske atsa da yani karşıda var gold 3 5 vurmuş gümüş 3 geliyor 35 e 5 fln gitmiş
plat 1 geldi bugün vala oda o kadar iyi degildi 15 felan vurdu onundışında bi ara dia plat arası maça girebildim dua arayan biriyle yani biraz korkup çekindim ama zorda olsa 10vurabildim tabi bunlar terimlerle birde yabancı terimlerle konuşuyolardı pek bişi anlamamıştım

hosuna gitmiyor ozaman yks sınavına hazırlanmayı dusunebilirsin tavsiyem boyle olur ana veya babadan meslek yok sanırım anladıgım kadarıyla yasında zaten genc ama bu tarz cıraklık isleri icn cocuklar taa ortaokul deneminde gidiyor senin yasındaki biri icin ordaki yaptırdıkları seyler illaki koyar adama
var babamın meslegini yapıyom eletirkci ykse çalışırımda evden gelyorgun şekilde yks çalış hiç olmuyo denedşmde iş yüzünden enerjim kalmıyo ders için

valla inan bende aynı agam bayram tatilinden önce kuzenin nişan vardı işe gitmiyorum 14 gündür falan ilk hafta iyiydi bu hafta geçmedi sıkıntı dan sadece beamng ets oynuyorum oda sarmıyor dışarı çıksam tek ne yapacağım diyorum cs giriyorum avel ruslar geliyor kafayı yemelik durum benim genelde de rutin evden işe işten eve zaten aynı sıkıntı bende de var ama emin ol valorant bunu daha çok tetikleyecek stresste olacaksın hikayeli falan oyna ne bileyim boş boşta olsa salla git parkta otur kafa dinle müzik dinle
evet bazen geceleri dışarı çıkasım geliyodan annem altında bişi arar birde saçma gelir ailme o yüzen çıkmak istmeiyom
valla bi kız arkadaş bulsam diyomda bu tipe kim bakar birde kızı nasıl bulcam plat çımakdan daha zor bu :D bu ara kendi direksiyon setimi yapmayı deniyom bi maaş yatsın devamınıda getircem ara vermiştim 2 ay valodan dolayı

yani bıraksam boşta kalıyom birde yüksek rank görmek istiyom zaten sonrasında keyfine girmeye başlarım derecesiz felan pc alıncada zaten valo pek oynamamiye düşünüyom warzone oynamak istiyom veya rdr2 iracing gibi oyunlar şuan mümkün olmaıgı için birde 2 yıldır hayalim bi dia veya yüce eloyu görmek
Yücelik yokken immo gördüm. Yücelik çıktığında yüce ve dia da takıldım biraz. Sonra saldım oyunu. Boş oyun kitlesi berbat. Aşırı toxic var. Troll desen alası var. 2 Mac iyi oynayınca karşıya senden çok daha iyileri geliyor. Misal goldsun diyelim 2 el iyi oyna plat, elmas, gold karışık oluyor oyun. Oyunda yenilik yok. Map sayısı az çeşitlilik az. Aşırı tekdüze oynama bırak daha iyi.

İmmo, yüce, dia vs olmanın bir olayı yok. Heves etme yani.

kb. sacma oldu tanımadan etmeden bu
neresi saçma olduonu anlamadım

Yücelik yokken immo gördüm. Yücelik çıktığında yüce ve dia da takıldım biraz. Sonra saldım oyunu. Boş oyun kitlesi berbat. Aşırı toxic var. Troll desen alası var. 2 Mac iyi oynayınca karşıya senden çok daha iyileri geliyor. Misal goldsun diyelim 2 el iyi oyna plat, elmas, gold karışık oluyor oyun. Oyunda yenilik yok. Map sayısı az çeşitlilik az. Aşırı tekdüze oynama bırak daha iyi.

yapacak bişi kalmıyo banada

Keske o gelse de az iyi oyna karsina smurf atiyor yani gidip derecesiz ya da silver 35 vurunca sinirleniom

plat 1 geldi bugün vala oda o kadar iyi degildi 15 felan vurdu onundışında bi ara dia plat arası maça girebildim dua arayan biriyle yani biraz korkup çekindim ama zorda olsa 10vurabildim tabi bunlar terimlerle birde yabancı terimlerle konuşuyolardı pek bişi anlamamıştım

var babamın meslegini yapıyom eletirkci ykse çalışırımda evden gelyorgun şekilde yks çalış hiç olmuyo denedşmde iş yüzünden enerjim kalmıyo ders için

evet bazen geceleri dışarı çıkasım geliyodan annem altında bişi arar birde saçma gelir ailme o yüzen çıkmak istmeiyom
valla bi kız arkadaş bulsam diyomda bu tipe kim bakar birde kızı nasıl bulcam plat çımakdan daha zor bu :D bu ara kendi direksiyon setimi yapmayı deniyom bi maaş yatsın devamınıda getircem ara vermiştim 2 ay valodan dolayı
zor aga bire bir aynı durum bende çıkma muhabbetinde sıkıntı yokta tek çıkmakta istemiyom valla ne saçma bir hayat yaşıyorum bilmiyorum bu aralar boş gidiyorum Allah yardımcımız olsun ama sen boş ver yinede valo oynama gfhjfgjfg

zor aga bire bir aynı durum bende çıkma muhabbetinde sıkıntı yokta tek çıkmakta istemiyom valla ne saçma bir hayat yaşıyorum bilmiyorum bu aralar boş gidiyorum Allah yardımcımız olsun ama sen boş ver yinede valo oynama gfhjfgjfg
sanarsın valo oynamak sağlıga zararlı :D valodan başka yapabilcegim bi şey yokki tek çıkıp yüremk kafa dinlmek istyomdaailmeçokgarip gelir böyle bir şey istemem tabi anlayışla karşılarlarda eve gelincede bi sürü soru sorarlar felan işte onu istemiyom

sanarsın valo oynamak sağlıga zararlı :D valodan başka yapabilcegim bi şey yokki tek çıkıp yüremk kafa dinlmek istyomdaailmeçokgarip gelir böyle bir şey istemem tabi anlayışla karşılarlarda eve gelincede bi sürü soru sorarlar felan işte onu istemiyom
Evet zararli
Ayrica hiç dışarı çıkmazsan döngüyü kıramazsin bir gün çık zamanla ailen de alışır.

tabi sağlığa zararlı kanka ben bıraktım ne stress kaldı ne bir şey gençleştim o 4ptal kitlesi bile insanı bitirir içten çürütür

Evet zararli
Ayrica hiç dışarı çıkmazsan döngüyü kıramazsin bir gün çık zamanla ailen de alışır.
çıkarım inş bi gün

tabi sağlığa zararlı kanka ben bıraktım ne stress kaldı ne bir şey gençleştim o 4ptal kitlesi bile insanı bitirir içten çürütür
o zmanda büyük bi boşluga düşüyom işte o sıkıyo beni

Bu oyunda Aim sadece 3'e 1'lik kısım asıl zor kısmı gamesense. Gamesense'ni geliştirmedikçe ilerleyemezsin. Rakibin ve takım arkadaşının alışkanlıkları, haritadaki peek yerleri, pozisyon bilgisi, rount bilgisi, harita kontrolü vs bir çok parametre var bunlara kafa yormadan sadece aim çalışarak ilerleyemezsin. Ayrıca Valorant sağlığa zararlı olup olmaması tamamen kişiye bağlı. Klasik bir örnek vardır bıçağı kötü birisine verirsen katil olur iyi birisine verirsen doktor olur tedavide kullanır ya da yemek yapar burada bıçağın suçu yok, Valorant'da böyle eğlenmesini bilirsen gayet güzel bir oyun. Kafayı yemiş ruh hastası isen daha da beter yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri