Şahsen A tier olabilecek bir güç kaynağı değil zannımca. B+ en hak ettiği tier olabilir. Fan dışında her şeyden kısma yapılmış içeride ve dışarıda. Kablolar bile 16AWG'den 18AWG'ye düşürülmüş.
O fiyattan hiç mi hiç alınası yok. ENERMAX'a bakın.şuna bi bakar mısın? nasıl ?![]()
Cooler Master 850W MWE V3 Beyaz 80+ Gold PCIe Gen 5.0, ATX 3.1 Güç Kaynağı
Cooler Master 850W MWE V3 Beyaz 80+ Gold PCIe Gen 5.0, ATX 3.1 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
enermax markası nasıl iyi midir? içerik kalitesi olarak bundan daha mı iyi enermax ?O fiyattan hiç mi hiç alınası yok. ENERMAX'a bakın.
benim üyelik tarihi senden eskiymiş he o kadar mesajı nasıl attın yiğidim
Daha iyi. ENERMAX marka bazında Cooler Master'dan daha eski ve eşdeğer.enermax markası nasıl iyi midir? içerik kalitesi olarak bundan daha mı iyi enermax ?
Yani ucuzun vardır illeti, pahalının vardır hikmeti demişler. Bu kadar düşük bir fiyata daha fazla beklememek lazım.Açıkçası ben de psu arıyorum fakat Enermax'ın fanından bazıları çok şikayetçi, o benim kafamı çok karıştırıyor.
Orijinal Core Reactor değil doğru. Bu epey kısılmış VE modeli ve bazı önemli parçaların menşei belli değil. En fazla B- olacak bir PSU almadan önce mutlaka bu durumu değerlendirin.
Ai, Tayvan menşeili vesaire dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum. Araştırdığım kadarıyla çok abartı kısılmış bir seri de değil.Alıntıyı görüntüle
O kadar da değil hoca. Vishay, STM ve ON semiconductor markaları tanındık markalar. 2. sınıf denebilir duruma göre. Kapasitör kısmında da yoğun olarak Elite kullanılmış, ki Elite'de 2. sınıf kapasitör olarak değerlendiriliyor. Teapo'da aynı. CapXon sadece iyi değil. Fan kısmı kaliteli.
B- almaya hak edecek bir ünitenin komple kısılmış olması lazım. MSI MAG A850GL veya Cougar GES gibi.
Kendim karşılaştıracak bilgiye sahip olmadığım için tomshardwarein review'ını inceledim pek iç açıcı bahsetmiyor. Ama senin sözüne karşı iyi ya da kötü demem zaten hocam. Senin rehberlerini paylaşıp referans alıyoruz zatenAlıntıyı görüntüle
O kadar da değil hoca. Vishay, STM ve ON semiconductor markaları tanındık markalar. 2. sınıf denebilir duruma göre. Kapasitör kısmında da yoğun olarak Elite kullanılmış, ki Elite'de 2. sınıf kapasitör olarak değerlendiriliyor. Teapo'da aynı. CapXon sadece iyi değil. Fan kısmı kaliteli.
B- almaya hak edecek bir ünitenin komple kısılmış olması lazım. MSI MAG A850GL veya Cougar GES gibi.
Teapo ve Elite öyle. CapXon sadece çok iyi değil ama ondan da zaten 3 tane kullanılmış. Ha bu arada revizyona göre değişir bu sayılar tabii ki. Üretici elinde ne varsa onu kullanıyor.Ai, Tayvan menşeili vesaire dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum. Araştırdığım kadarıyla çok abartı kısılmış bir seri de değil.