Öneri Aula F75 Hakkında Destek

Bahadr_06

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar cümletten hayırlı akşamlar
Aula f75'de karar kıldım
Bu klavyenin bana artılarını eksilerini kullanan bi abimiz kardeşimiz yazabilir mi yada bu klavyeyi önerir misiniz? ?

Aula f75'de karar kıldım
Bu klavyenin bana artılarını eksilerini kullanan bi abimiz kardeşimiz yazabilir mi yada bu klavyeyi önerir misiniz? ?
bende büyük enter versiyonu var. gayet memnunum, sessiz değil ama tuş hissiyatı çok iyi. sadece otomatik atanmış tuşları kapatamadım. ses açma parlaklık açma gibi. benim cahilliğim olabilir oda.

Aula f75'de karar kıldım
arada bir 2.4ghz şeş beş oluyor ama çok nadir düzensiz resetleyince düzeliyor beyaz var bende renkten çok kirleniyor knobu daha kullanışlı yapılabilirdi-kısa yolları çok karışık alışana kadar ve firmware sayfaları neden bilmiyorum kaldırılmış bulmak eskisi kadar kolay değil şuan

Aula f75'de karar kıldım
Ne kadar bir fiyata alıyorsun bilmiyorum ama bence 2600 bandında manyetik klavye alman daha mantıklı olabilir .

bende fazla kablosuz cıhaz oldugu ıcın bazen klavye tuslara adam akıllı basmıyo nadıren oluyo onun dısında uzun sure full ısık acık kullanırsan sarj bıraz hızlı gıdıyo ama ben gayet memnunum

Sağolun arkadaşlar 🫶
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar bir fiyata alıyorsun bilmiyorum ama bence 2600 bandında manyetik klavye alman daha mantıklı olabilir .
O fiyat bandına %75 klavye önerin var mı

Son düzenleme:
Geri