Yardım Turknet Kullanıcıları Yardımcı Olabilirmisiniz

RedBuff

80+
Reaksiyon skoru
50
Merhaba mevcut turkcell tarifem bitiyor 100mbps lik kampanyalarını kullanmaktayım. Arada ping çıkıyor vs tarzı ufak tefek sorunları oluyor ama rahatsız etmiyor pek, yakın zamanda binama turknet 1000mbps altyapıları geldi turknete geçmek mantıklı olurmu turkcell e 600 ödüyordum yenilersem 700 ödeyecem benim önceliğim sorunsuzluk başımı ağrıtmasın istiyorum zırt bırt kopma vs olmaması açısından turknet kullanıcıları genel memnuniyetlerini artılarını ve eksilerini yazarsa sevinirim. Turknete geçilirmi geçilmezmi ağırlıklı online oyun oynuyorum ping istemiyorum kısaca.

her iss de oldugu gibi oturdugunuz sokakta kullanan insanlara sorarak net cevap alirsiniz onun disinda turknetin kendi altyapisini kullanan arkadasim memnun

türkcell online oyun için kötü bence türknet sizi çok memnun edecektir türkcellden sonra ayrıca 100mbps için 700tl ödemek pek mantıklı değil türknetin kendi altyapısı varsa size ilk aylar uyguna veriyor olması lazım

Ben bağlatalı 2 ay oldu gayet memnunum hiç kopma yaşamadım bu süreçte, özellikle sağında soğunda kentsel dönüşüme girecek daire vs yoksa kopma olmaz çünkü bina yıkılırken havai hatı koparıyolar ondan kesinti oldu bu aralar

Ekler

• IMG_5300.webp
    IMG_5300.webp
    39 KB · Hit: 15
Geçin, Türk NET'i TT üzerinden bile kullanmak, Sansüronline berbat yurtdışı portlarından iyi olacaktır. Sansüronline oyun, yayın vb. yapanlar için hiç uygun bir internet değil. Hatalarını yıllardır kabul etmeyip bir düzenleme falan da yapmıyorlar. İktidar tarafından gereksiz beslenen, hatta iktidara bile sorun çıkaran leş bir firmadır.

Altyapın var mı kontrol et sitesinden , yoksa bina olarak falan geçerseniz altyapı getiriyorlar diye biliyorum
Altyapın varsa bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
1780171716602.webp
Testi şimdi yaptırdım.

Herhangi bir sıkıntım olmadı şu ana kadar

turknet oyunlarda baya iyi hem dpi kısıtlaması olmaması baya iyi aktif olarak tt altyapisinda 1000mbps almaktayim sorularini alabilirim

gigafiber mi bağlandı türktelekom alt yapısından 1000 mi

Merhaba mevcut turkcell tarifem bitiyor 100mbps lik kampanyalarını kullanmaktayım. Arada ping çıkıyor vs tarzı ufak tefek sorunları oluyor ama rahatsız etmiyor pek, yakın zamanda binama turknet 1000mbps altyapıları geldi turknete geçmek mantıklı olurmu turkcell e 600 ödüyordum yenilersem 700 ödeyecem benim önceliğim sorunsuzluk başımı ağrıtmasın istiyorum zırt bırt kopma vs olmaması açısından turknet kullanıcıları genel memnuniyetlerini artılarını ve eksilerini yazarsa sevinirim. Turknete geçilirmi geçilmezmi ağırlıklı online oyun oynuyorum ping istemiyorum kısaca.
direk sana kampanya anlatayım ilk katıldığında tanıdık biri varsa koduyla katıl 1ay sen 1ay o bedava kullanın sonra gigfiber kampanyasını sorun temsilciye olursa 3 ay boyunca yarı fiyatına yada 350tl olması lazım o kadar özdüyorsun sonrada yıllık peşin ödersende sanırım ay başına 100 tl indirim oluyor sonra zaten istemezsen direwk iptal edebiliyorsun

direk sana kampanya anlatayım ilk katıldığında tanıdık biri varsa koduyla katıl 1ay sen 1ay o bedava kullanın sonra gigfiber kampanyasını sorun temsilciye olursa 3 ay boyunca yarı fiyatına yada 350tl olması lazım o kadar özdüyorsun sonrada yıllık peşin ödersende sanırım ay başına 100 tl indirim oluyor sonra zaten istemezsen direwk iptal edebiliyorsun
+1
İstediğin zaman iptal ettirebiliyorsun

1780172784984.webp

bu türknet ben 100 olan paketi kullanıyorum değerler böyle

bundan önce türktelekomda yine 100 kampanyasında
indirme 50
yükleme 20
alıyordum şuanda türknetten çok memnunum

Kendi altyapılarına net geçilir, bize de kendi altyapıları gelmişti, hemen bağlattık rahat bir nefes aldık. Fiber internet her insanın deneyimlemesi gereken bir şey. 7 8 ay oldu sanırım bağlatalı, ilk haftadan sonra tek bir kesinti bile olmadı. Çok memnunum. Geçmeye karar verirseniz özelden yazın referans kodu vereyim bedava kullanırsınız.

her iss de oldugu gibi oturdugunuz sokakta kullanan insanlara sorarak net cevap alirsiniz onun disinda turknetin kendi altyapisini kullanan arkadasim memnun
yeni geldi altyapı kapıya falan asmışlar 1000mbps diye o yüzden şuan kullanan birisi yok altyapı sorgulaması yaptığım zaman 1000mbps çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gigafiber mi bağlandı türktelekom alt yapısından 1000 mi
gigafiber

Geri