W75 e 4k vermekten iyidir hocamİlk model ucuz ama çok kötü duruyor stoktakilerden Quantum Wasteland hoşuma gitti ama 3900TL
W75 e 4k vermekten iyidir hocamİlk model ucuz ama çok kötü duruyor stoktakilerden Quantum Wasteland hoşuma gitti ama 3900TL
Dye sub nedir?W75 e 4k vermekten iyidir hocamtuş takımı dye-sub muhtemelen, o yüzden pahalıdır.
Kablosuz mekanik alıcam zaten biri manyetik önerdi herkes manyetik alıcam sandı.Hocam kablosuz manyetik alma. Sıkıntı yaşarsın, onun yerine kaliteli kablolu manyetik alman daha mantıklı olacaktır.
Dye sub biraz daha pahalı bir teknik, genelde pbt dubleshot satılır. FPS odaklı alacaksan manyetik al ancak kablosuz dediğin için bunu öneriyorum. Manyetik lerde kablosuz almana gerek yokDye sub nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kablosuz mekanik alıcam zaten biri manyetik önerdi herkes manyetik alıcam sandı.
Dye sub nedir?
Kablosuz mekanik alıcam zaten biri manyetik önerdi herkes manyetik alıcam sandı.
Leobogla kıyaslarsak hangisi daha iyi?![]()
Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WEIKAV WK75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
Darmoshark modellerini kesinlikle öneririm, bende top75 modelinin manyetik switchli olanı var çok memnunum basım hissiyatı olsun, malzeme kalitesi olsun gerçekten güzel klavye. İndirimdeyken almanı öneririm, bu gece bitiyor.
Top75 modelini öneririm, leobogun yarım klavyesi vardı şahsi olarak malzeme kalitesi çok beğenemedim.Leobogla kıyaslarsak hangisi daha iyi?
Bendeki Leobog'da alüminyumdu yani öyle bir malzeme kullanmışlar ki elimdeki diğer alüminyum klavyelerle kıyaslayınca malzeme kalitesi çöp geldi bana. Tabii kişiden kişiye değişir.Leobog alüminyum, arkadaşın attıkları plastik seçim senin artık
Bakmadan yazamıyorsanız alttan çıkan ışıklar işe yaramaz. W75 alıp ışık geçiren keycaps de alınabilir. GameRaider ve Havit şeffaf keycaps. Havit'i indirimlerden alıp denedim. RGB göre renk alıyor, şeffaf keycapsler çok da hoş durmuyor ama belirteyim.hocam bende bu klavyeyi düşünüyorum ama tuşları ışık geçirmiyo ya karanlıkta sorun çıkarırmı kullanırken yoksa klavyenin alttaki ışığı kasamın monitörün ışığı falan yetermi görmeye
Alüminyum gövde diye klavye alınmaz. İyi alüminyumlar zaten ₺5-6K başlıyor 10K buluyor. Manyetik klavye kullanmayan arkadaşlar, kullansa bir daha mekanik önermezler. Manyetik oyun dışında da gayet konforlu.Leobog alüminyum, arkadaşın attıkları plastik seçim senin artık
Leobog hi75 kullandım, attığın top75 i de kullandım. Leobogun malzeme kalitesi fiyatına göre fazla iyi. 10k lık klavyelerle kıyaslarsan beğenmeyebilirsin. Bu arada top75 e çok iyi switchler takman lazım ki iyi bir hissiyat ve ses alasın, ama hi75 te çok basit switchler bile çok güzel ses profiline sahip olur.Bendeki Leobog'da alüminyumdu yani öyle bir malzeme kullanmışlar ki elimdeki diğer alüminyum klavyelerle kıyaslayınca malzeme kalitesi çöp geldi bana. Tabii kişiden kişiye değişir.
Doğrudur hocam, kişiden kişiye değişir.Leobog hi75 kullandım, attığın top75 i de kullandım. Leobogun malzeme kalitesi fiyatına göre fazla iyi. 10k lık klavyelerle kıyaslarsan beğenmeyebilirsin. Bu arada top75 e çok iyi switchler takman lazım ki iyi bir hissiyat ve ses alasın, ama hi75 te çok basit switchler bile çok güzel ses profiline sahip olur.
Çok manyetik ve mekanik klavye kullandım, önerdiğim klavye fiyatına göre gayet iyi olduğu için önerdim, elimde birkaç tane manyetik klavye var halihazırda ama yinede başka klavye önerebilirim,Bakmadan yazamıyorsanız alttan çıkan ışıklar işe yaramaz. W75 alıp ışık geçiren keycaps de alınabilir. GameRaider ve Havit şeffaf keycaps. Havit'i indirimlerden alıp denedim. RGB göre renk alıyor, şeffaf keycapsler çok da hoş durmuyor ama belirteyim.
![]()
GameRaider Cherry Single Shot PC Keycap Set
Cherry profil ise uzun süreli kullanımda konforu korurken, oyun sırasında hızlı tuş geçişlerini destekleyen dengeli bir his sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
Havit Kraken KC005 123 Parça Mekanik Tuş Takımı | Havit
Havit Kraken KC005 Keycaps ile klavyenizi yenileyin. Şeffaf tasarım ve üstün yazım hissi. 1000 TL ve üzeri ücretsiz kargo ile hemen al!www.havitstore.com.tr
Klavye Bileşenleri
wraithesports.com
Veya GameRaider K1 HE'de alınabilir.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Alüminyum gövde diye klavye alınmaz. İyi alüminyumlar zaten ₺5-6K başlıyor 10K buluyor. Manyetik klavye kullanmayan arkadaşlar, kullansa bir daha mekanik önermezler. Manyetik oyun dışında da gayet konforlu.