Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

bu müşteri hizmetleri iyice
8.900e çektim 100 indirimle. Durum mükemmel yazıyo sokette sorun yoksa ilk açılışta boot edersek cillop. Ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gönüllü çalışanınızım başkanım 😆
o standart hepsinde mükemmel yazar satın aldıktan sonra

8.900e çektim 100 indirimle. Durum mükemmel yazıyo sokette sorun yoksa ilk açılışta boot edersek cillop. Ne diyorsunuz?

Gönüllü çalışanınızım başkanım 😆
Pahalı gibi bir tık bence sıfırı 10.100 Lira civarıydı geçen paylaşmıştım.

itopyada 9.000di bende geçen paylaşmıştım. neresi pahalı sorunu yok ise 1.100 tl az mıdır hocam :)
soket pini bozuk gelmez inşallah :D
mart sonu dip fiyat 8.585tl di (975tl de cashback verildi)

Ekler

• 1780177554238.webp
    1780177554238.webp
    14.2 KB · Hit: 122
  • Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
soket pini bozuk gelmez inşallah :D
mart sonu dip fiyat 8.585tl di (975tl de cashback verildi)
Ben 7300e almıştım 2 ay önce deli gibi iade ettim. Şimdi dönüp dolaşıp Gigabyte’ın en iyisi olduğunu görünce bugün şansa fark ettim. Soket sorunlu gelse bile direkt iade şansımız var. Denemeye değer bi fırsat.

itopyada 9.000di bende geçen paylaşmıştım. neresi pahalı sorunu yok ise 1.100 tl az mıdır hocam :)
Değil tabii ki de hocam depo ürünleri 2 yıl garanti işi markadan markaya göre değişiyor gigabyte bakıyorsa depo ürününe garantisi de iyi fırsat sayılır bencede :)

Değil tabii ki de hocam depo ürünleri 2 yıl garanti işi markadan markaya göre değişiyor gigabyte bakıyorsa depo ürününe garantisi de iyi fırsat sayılır bencede :)
Fatura düzenlemesi yapılabiliyor sanırım bu ürün kodu ile amazon faturam var olduğunda Gigabyte kaydettirip garantiden faydalanabiliyorum sanırsam. Zaten Amazon’dan aldığım için bir sorun çıkarsa da ilk muhattabım onlar olacak sorunsuz iade de edebileceğim. Sarı site ve ekürlerinden iyidir bunu denemek.

Fatura düzenlemesi yapılabiliyor sanırım bu ürün kodu ile amazon faturam var olduğunda Gigabyte kaydettirip garantiden faydalanabiliyorum sanırsam. Zaten Amazon’dan aldığım için bir sorun çıkarsa da ilk muhattabım onlar olacak sorunsuz iade de edebileceğim. Sarı site ve ekürlerinden iyidir bunu denemek.
Riski olmasa Amazon'un faturadaki ikinci el kısmını silip garantiye götürebiliriz ama yakalanırsak bir yerimizde patlar :D

6k ya xdrive toryum geldi yeni gibi
Yalan yok alasim geldi valla. Xprime koltuğum var 2 seneye yaklaştı hala taş gibi. İhtiyaç fazlası olacağı için almadım..

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Riski olmasa Amazon'un faturadaki ikinci el kısmını silip garantiye götürebiliriz ama yakalanırsak bir yerimizde patlar :D

Yalan yok alasim geldi valla. Xprime koltuğum var 2 seneye yaklaştı hala taş gibi. İhtiyaç fazlası olacağı için almadım..
ben yeni hawk aldım pekte memnun değilim ama sıfır olsun 7k ya düşer belki diye almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,796
Üyeler
197,045
Son üye
Twelvejan
Geri