Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Hawk ile ilgili bu forumda kimi görsem memnuniyetsizlik var. Bu foruma girmeden önce o koltuk benim gözümde üst düzeydi gerek marka gerek koltukları
ben ilk fab v6 kullandım ilk 2 yıl inanılmaz iyiydi geçen yıl (3.yıl) bel ağrılarım başladı değiştireyim dedim belki de mekanizma eskidi mediamarkta indirim oldu fab e-2 6600 e geldi üçlü alımda bunda ağrı devam ediyor koltuktan mı tam emin değilim ama eski versiyon ilk geldiğinde bu şikayetlerim yoktu yenini bel sırt yeri iyi değil kumaş kalitesi güzel ama konforlu gelmiyor

ben ilk fab v6 kullandım ilk 2 yıl inanılmaz iyiydi geçen yıl (3.yıl) bel ağrılarım başladı değiştireyim dedim belki de mekanizma eskidi mediamarkta indirim oldu fab e-2 6600 e geldi üçlü alımda bunda ağrı devam ediyor koltuktan mı tam emin değilim ama eski versiyon ilk geldiğinde bu şikayetlerim yoktu yenini bel sırt yeri iyi değil kumaş kalitesi güzel ama konforlu gelmiyor
Olabilir tabi ama sadece siz değil çok şikayet gördüm. Kimisi pişman kırılsa da değiştirsem diyor kimisi ucuza satma peşinde kurtulmak için. Bu yüzden ilginç geldi bana

ölü pikselli 2-3 tane monitör geldi fiyatları fena değil ama bence daha da ucuzlamalı

Dikkat etmedim valla videoya bakayım çektiğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tutuyor kutu ve mouse SN
Çok şaşırdım tam bir mikrop yuvası kullanan, deponun özensiz olduğunu tekrar kanıtlamış oldunuz böyle ürün satışa sunulacak vaziyette değil koşulsuz iade diye yapmadığı kalmamış fareye

Olabilir tabi ama sadece siz değil çok şikayet gördüm. Kimisi pişman kırılsa da değiştirsem diyor kimisi ucuza satma peşinde kurtulmak için. Bu yüzden ilginç geldi bana
xDrive anka nasıldır?

Geri