Yardım Itopya Monitör Gelmedi

Bayram tatili 9 gündü bu sürede kargo yerlerinin çoğu çalışmıyor maalesef, o yüzden dediğin 5 günün bir önemi yok tatil süresinin içinde olduğu için
La 20 sinde bana kargoya verildi dediler sistemden bayram 27 sinde anlamıyorsunuz sanırım. 1 hafta önceden bayram tatilinemi giriyor bu adamlar şöyle çöp firmaları da savunmayın a.q.

La 20 sinde bana kargoya verildi dediler sistemden bayram 27 sinde anlamıyorsunuz sanırım. 1 hafta önceden bayram tatilinemi giriyor bu adamlar şöyle çöp firmaları da savunmayın a.q.
Tatil 22 sinde başladı zaten adamlar tatilde ürünün kargoda kalıp başına bişey gelmesin diye vermemiş olabilir bende başka mağazadan işlemci aldım 5 gündür hazırlanıyor diyor

Ya bu itopyadan monitör almıştım 5gün önce kargoya verildi yazdılar hala kargoya bile vermemişler bunların yapacagı i şi s kyim valla çıldırttılar. Kasa geldi aldığım kasa çalışıyormu çalışmıyormu deneyemedim monitörüm yok. bu itopyayı nereye şikayet edebiliriz ya tilk olldum ben bunlara yalandan kargoladık diyorlar hainler.
Bayram tatili diye bir şey duymadın mı sen hiç?

La bu ne değişik tip küfür edip duruyor 3 kuruşluk bişey almış emekçi insanlara demediğini bırakmıyor napıcaklar 7/24 sanamı hizmet edilecek ? Saygısız sen önce insan olmayı öğren çok lazımsa gidip mağazadan alıcaksın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl izin veriyor bunlara forum çalışanları? Konu hala niye açık mesela ? Uyarı verip geçmek olmuşmu her mesajda küfür ?

La bu ne değişik tip küfür edip duruyor 3 kuruşluk bişey almış emekçi insanlara demediğini bırakmıyor napıcaklar 7/24 sanamı hizmet edilecek ? Saygısız sen önce insan olmayı öğren çok lazımsa gidip mağazadan alıcaksın.

nasıl izin veriyor bunlara forum çalışanları? Konu hala niye açık mesela ? Uyarı verip geçmek olmuşmu her mesajda küfür ?
Sana noluyor oğlum atlıyorsun oradan 3 kuruş olduğunu nereden biliyorsun gel dekontları atayım bakayım ömründe gördünmü böyle para. Boş yapma adamların tatiline takılan yok bayram öncesi gelir kargoya verir denen ürün yok piyasada mevzu bu. Ek olarak ürünü iptal etseler bir sıkıntı olmayacak mevzu iptal etmemeleri normalmi bu.

Bayram tatili diye bir şey duymadın mı sen hiç?
Yok duymadım ben çalışıyorum mesai alıyorum çalışmak iyidir

Son düzenleme:
Yok duymadım ben çalışıyorum mesai alıyorum çalışmak iyidir
ırgat genlerin umarım pek yayılmaz dostum ;)

Sana noluyor oğlum atlıyorsun oradan 3 kuruş olduğunu nereden biliyorsun gel dekontları atayım bakayım ömründe gördünmü böyle para. Boş yapma adamların tatiline takılan yok bayram öncesi gelir kargoya verir denen ürün yok piyasada mevzu bu. Ek olarak ürünü iptal etseler bir sıkıntı olmayacak mevzu iptal etmemeleri normalmi bu.
normalde iptal etmeleri lazım bu konuda haklısın ama sana iyi ki iptal etmemişler sagdsjhadgg umarım 1 ay daha gelmez beklersin baykuş gibi

Uygunsuz davranış
Sen rahat olsana senin gibi 100tlmi alıyorum zannediyorsun mesai için. Bayram sonrası yurt dışına tatile gidecek kadar para yapicam mesaiden sen evde got büyüt

normalde iptal etmeleri lazım bu konuda haklısın ama sana iyi ki iptal etmemişler sagdsjhadgg umarım 1 ay daha gelmez beklersin baykuş gibi
Hahaha mk noldu akşama kadar forumda takılıp 5tl kovalamaktan beynin skismis. Ütopya çalışanısın dimi sen doğru söyle.

ya şuna para toplayıp alalım bir monitör sussun artık ya …

kişi kendinden bilir işi atalarımız ne güzel demiş :) karşındakini tanımadan konuşmak çok ahmakça…

Geri