Yardım Bu Klavyeyi Alıcam Wraith Ten İndirim Kodu Var mı?

Masteries

80+
Reaksiyon skoru
82

BU klavyeyi almaya karar verdim. indirim kodu var mı? bildiğiniz

SWAR dene

BU klavyeyi almaya karar verdim. indirim kodu var mı? bildiğiniz

Bu linkte sepette otomatik indirim uygulanıyor

Bu linkte sepette otomatik indirim uygulanıyor
Hocam wtcN koduyla indirim kazanıyorsun bende aldım aynı klavyeyi bu arada bekliyorum hayırlı olsun

Hocam wtcN koduyla indirim kazanıyorsun bende aldım aynı klavyeyi bu arada bekliyorum hayırlı olsun
Wraith'te onlarca kod var zaten sevdiğin içerik üreticisininkini kullan gitsin ben Conlife kullanıyorum hepside aynı indirimi veriyor.

Wraith'te onlarca kod var zaten sevdiğin içerik üreticisininkini kullan gitsin ben Conlife kullanıyorum hepside aynı indirimi veriyor.
Hocam bu klavye sence nasıldır ya ?

Hocam bu klavye sence nasıldır ya ?
Hm80 piyasada değeri bilinmeyen klavyelerden şahsi olarak bende kullanıyorum. Performansı olsun, malzeme kalitesi olsun, switchleri olsun gerçekten baya iyi klavye alacaksan hiç düşünme derim yani öyle bir canavar

Hm80 piyasada değeri bilinmeyen klavyelerden şahsi olarak bende kullanıyorum. Performansı olsun, malzeme kalitesi olsun, switchleri olsun gerçekten baya iyi klavye alacaksan hiç düşünme derim yani öyle bir canavar
Hocam aldım zaten sipariş bekliyorum da halen kargoya verilmedi Wraith bu işlerde biraz yavaş ilerliyor galiba

hocam ben bu klavyeyi aldım yeni geldi klavyede bunun sadece basarken kaç mm olduğunu ayarladım başka ayar varmı? 8000 hz ayarlama gibi v.b

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,039
Üyeler
197,347
Son üye
carlotta
Geri