Yardım Cs2 De Övgü Botu Kullanmak Ban Sebebi mi ? Etkisi Var mı ?

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
3,081
Bütçe
9999
Yıllardır aklımda hiç bir hesabımda kullanmadım fakat kullanmayı düşünüyorum. main hesaplarımda vs ücret karışılığı satışını yapan sitelerden. VAC ban vb sebebiyet verir mi artıları eksileri neler ? Muhtemelen görüntü hariç hiç bir etkisi yoktur diye tahmin ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

hiçbir etkisi yok yalan zaten. ban yemezsin . eğer güven faktörünü yenilemek istersen 14 gün maç atma düzelir. hileler bitmeyecek yani

Anladım hocam ban yenmiyorsa sıkıntı yok maksat içimde kalmasın diye kullanmak istiyorum. Maçı taşısam da övgü atan olmuyor. Güven faktörüne ben pek inanmıyorum hocam 0 hesaplarla da girsem hilelerle bolca karşılaşıyorum. Hangi oyun modu olursa olsun. Yada Güven faktörüm yerleremi çakıldı acaba diye düşünüyorum. Geçmişte bir çok hesabımda hile açtım hile gelince karşıma bende karşılık veriyordum bir çok hesabım gerçi ban yedi ondan dolayı mı acaba diye düşünüyorum arkadaşlarıma soruyorum onlara göre hiç hile gelmiyor yada geliyorda fazla üzerlerinde durmuyorlar diye mi öyle emin değilim hileyi uzun süre kullandığım için az çok tecrübe edindim muhtemel hile kim vesaire tahmin ediyorum. Kurtulmanın bir yolu yok sanırım hilelerden. Faceit gireyim dedim toxic çok. quit atıyorlar çıldırıp pek güzel bir oyun deneyimi sunmadı bana .
hiçbir etkisi yok yalan zaten. ban yemezsin . eğer güven faktörünü yenilemek istersen 14 gün maç atma düzelir. hileler bitmeyecek yani

hiçbir sıkıntı olmaz ama güven faktörüne falan da etkisi olmuyor . Arkadaşım gitti 9999(sayıyı atmış olabilirim ama çok fazla bastırdı) övgü mü ne bastırdı hesaba güven faktörü hala kırmızı

hiçbir sıkıntı olmaz ama güven faktörüne falan da etkisi olmuyor . Arkadaşım gitti 9999(sayıyı atmış olabilirim ama çok fazla bastırdı) övgü mü ne bastırdı hesaba güven faktörü hala kırmızı
Çok çok garip cidden benim arkadaşta bot vs hiçbir sorun yok vac vesaire de yemedi yanımda oynadığı için aynı takımda sadece winleri silinmişti eskiden ben ban yediğim için fakat ne yaptiysak rank atlayamadık onu gümüş bir en az 10 yıldır belkide gümüş 1 ne rank atlıyor ne bir şey 🥲😂 hesabında da oynadık çare olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güven faktörü neye göre belirleniyor mesela

Çok çok garip cidden benim arkadaşta bot vs hiçbir sorun yok vac vesaire de yemedi yanımda oynadığı için aynı takımda sadece winleri silinmişti eskiden ben ban yediğim için fakat ne yaptiysak rank atlayamadık onu gümüş bir en az 10 yıldır belkide gümüş 1 ne rank atlıyor ne bir şey 🥲😂 hesabında da oynadık çare olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güven faktörü neye göre belirleniyor mesela
Hocam kendim güven faktöründen çok çektim . Gözlemlediğim kadarıyla hesabının güvenilirlik düzeyi ve report alma sayına bağlı . Övünmek için söylemiyorum maçlarımın çoğunda lobinin en iyisi oluyorum . Çok fazla e spor maçı izlediğim için oyun bilgim , pozisyon bilgim , utility bilgim , line-up bilgim yüksek ve bunları oyuna yansıtabiliyorum . Ama karşıdaki toxic arkadaşlar iki güzel vuruş yapınca direk maç boyu sövmeye ve raporlamaya başlıyorlar . 6 sene önce ana hesabımdan saçma bir vac ban yediğim için 2. hesabımdan oynuyorum o hesapta da çok fazla oyun olmadığı için hesap güvenim düşük sanırım . Bir de gelen geçen raporlayınca iyice düşüyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,542
Üyeler
196,986
Son üye
McKöylüsü
Geri