Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Samsung 9100 Pro 2 TB SSD'm geldi arkadaşlar. Altta ürünü görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Not: Onun bunun çocuğunun teki 980 prosundaki etiketi söküp 9100 pro etiketini buna yapıştırıp iade ediyor. Amazon depo da dünden razı kazıklanmaya. Bu şekilde heyecanla beklediğim durum hüzünle sonuçlanıyor.
bu nası bi şeytanlık olm kimse kontrol etmiyor mu bu ürünleri go kral

Alıntıyı görüntüle

Not: Onun bunun çocuğunun teki 980 prosundaki etiketi söküp 9100 pro etiketini buna yapıştırıp iade ediyor. Amazon depo da dünden razı kazıklanmaya. Bu şekilde heyecanla beklediğim durum hüzünle sonuçlanıyor.
Bilgisayara takmadan önce durumu fark etmiştim zaten. Gelen ssdyi incelediğim zaman Samsung yazısının olduğu baştaki etiket havaya kalkmış, diğer köşedeki yani etiket bitiminde de yapıştırıcı izi var. Açtım Google'dan baktım 9100 Pro tasarımına ve alakası yok. Bari 990 olsun dedim o da benzemedi.

Ekler

• IMG_0186.webp
    IMG_0186.webp
    536.5 KB · Hit: 174
  • IMG_0187.webp
    IMG_0187.webp
    715.5 KB · Hit: 174
Son düzenleme:
Bilgisayara takmadan önce durumu fark etmiştim zaten. Gelen ssdyi incelediğim zaman Samsung yazısının olduğu baştaki etiket havaya kalkmış, diğer köşedeki yani etiket bitiminde de yapıştırıcı izi var. Açtım Google'dan baktım 9100 Pro tasarımına ve alakası yok. Bari 990 olsun dedim o da benzemedi.
Anadolu irfanı amazona sıçramış diyebilir miyiz öyleyse?

Desteğe belirtinde belki iade edeni tespit edip yasal işlem başlatırlar, amazon iade sistemini TR'de kaldırırsa şaşırmam.

Desteğe belirtinde belki iade edeni tespit edip yasal işlem başlatırlar, amazon iade sistemini TR'de kaldırırsa şaşırmam.
Bana dedim iade ile gelmeyin. Birisi Amazonu dolandırıyor. Amazonda müşterisini mağdur ediyor. Ortada dolandırcılık var dedim. Üst birime yönlendirdiler mail falan gelecekmiş bakalım

Bana dedim iade ile gelmeyin. Birisi Amazonu dolandırıyor. Amazonda müşterisini mağdur ediyor. Ortada dolandırcılık var dedim. Üst birime yönlendirdiler mail falan gelecekmiş bakalım
müşteri hizmetleri salliyor copy paste şablondan yaziyor çoğu iadeleri bilerek yapmiyorlar havuzda bekletiyorlar insanlarin paralarini ki şikayet varya bakarsan hergün yeni şikayet birde söylentiler var çekileceğine dair amazonun tr den

müşteri hizmetleri salliyor copy paste şablondan yaziyor çoğu iadeleri bilerek yapmiyorlar havuzda bekletiyorlar insanlarin paralarini ki şikayet varya bakarsan hergün yeni şikayet birde söylentiler var çekileceğine dair amazonun tr den
Bu ülkede insan yararına yapılan güzellikler, her zaman ülkenin dolandırıcı
kesimi tarafından suistimal ediliyor ve bunun biletide tüm halka kesiliyor. Amazon TR'den çekilse sırf bu tip kişiler için üzülmemde arada bizde gidiyoruz. Bunları tespit edip ücretsiz kamu görevine vericeksin 5 yıl. Evet amazon iadeleri en geç yatan iadelerden birisi, gerçekten çok bekletiyorlar parayı.

Alıntıyı görüntüle

o nasıl oldu lan oha

Bu ülkede insan yararına yapılan güzellikler, her zaman ülkenin dolandırıcı
kesimi tarafından suistimal ediliyor ve bunun biletide tüm halka kesiliyor. Amazon TR'den çekilse sırf bu tip kişiler için üzülmemde arada bizde gidiyoruz. Bunları tespit edip ücretsiz kamu görevine vericeksin 5 yıl. Evet amazon iadeleri en geç yatan iadelerden birisi, gerçekten çok bekletiyorlar parayı.
bu forumda yapanlar var bunu zaten depo olayinin sağda solda çok dillenip kontrolden cıkması oldu zaten gönderilen ürünlere bakan eden yok he ürün geldimi barkodlar uyuyormu geç :kekw:

ya varya bıktık ya bizim insanlardan ne güzel kullanıyoruz güvenilir amazonu illa bi oe çıkacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu forumda yapanlar var bunu zaten depo olayinin sağda solda çok dillenip kontrolden cıkması oldu zaten gönderilen ürünlere bakan eden yok he ürün geldimi barkodlar uyuyormu geç :kekw:
e bunu ekran kartına da yaparlar o zaman :D

Depo ürünlerini özellikle videolu açmak lazım. Ben 2 ürün aldım bir ürün sıfır gibi geldi, diğeri arızalıydı şans işi. Sizin kutuyu açarken videonuz varsa size hiçbirşey diyemezlerde, yoksada muhtemelen iade edersiniz. Sizden önce iade eden kişiyi tespit edip yasal işlem başlatıp bi davayı çaksalar, Yüz kızartıcı suçtan hüküm yer, işinden bile kovarlar elemanıda işte uğraşacak sistem lazım :)

Depo ürünlerini özellikle videolu açmak lazım. Ben 2 ürün aldım bir ürün sıfır gibi geldi, diğeri arızalıydı şans işi. Sizin kutuyu açarken videonuz varsa size hiçbirşey diyemezlerde, yoksada muhtemelen iade edersiniz. Sizden önce iade eden kişiyi tespit edip yasal işlem başlatıp bi davayı çaksalar, Yüz kızartıcı suçtan hüküm yer, işinden bile kovarlar elemanı :)
öylede müşteri hizmetleri ürünü zaten depodan aldığınız 2.el kategorisinde ne bekliyorsunuz yaziyor birde pişkin pişkin :kekw: ne yazacağımı biliyorumda yer müsayit değil :kekw::kizginpeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri