Hocam bilginiz varmı acaba sormak istiyorum buna bu parayı vermek yerine az bekleyip üzerine katarak Kingston KC3000 almak mantıklımı çünkü birdaha parça değişmek istemiyorum topladıktan sonra![]()
Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk CT1000E100SSD8
Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk CT1000E100SSD8 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm SSD (Solid State Drive) ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bunu Ps5’e taktım ben, dramsiz model ama iş görüyor. Tavsiyem ssd soğutucu olmadan kullanmaman o da anakartın kendinde yoksa bile 300 TL’ye bulabilirsin. Bu arada Türk Telekom kullanıcılarına 300 TL indirim vardı sanırım İdefix’te, onu da uygularsan 5.5k’ya gelir
kc3000 dramli bu fiyata bulmak zor düşeceğinide düşünmüyorum bende bakınıyorum 1 haftadır bulamıyorum ssdHocam bilginiz varmı acaba sormak istiyorum buna bu parayı vermek yerine az bekleyip üzerine katarak Kingston KC3000 almak mantıklımı çünkü birdaha parça değişmek istemiyorum topladıktan sonra
Hocam selamlar, kurduğun sistemin tam aynısına (7500F işlemcili AM5 platformu) yakın zamanda ben de geçiş yaptım, işlemci tercihin gerçekten nokta atışı olmuş.dostlar selam sistem topluyorum şu ana kadar b650 anakart ve ryzen 5 7500f işlemciyi aldım şimdi sırada ssd var sizlere sormak istiyorum bu bütçede alınabilecek en iyi 1 tb m2 ssd modeli nedir?
Sağolun hocam tavsiyeniz için aklımda bi sori var ssdlerde soğutma nasıl oluyor sorun yaratır mı uyguna alınan ssdler'dende olsa?Hocam selamlar, kurduğun sistemin tam aynısına (7500F işlemcili AM5 platformu) yakın zamanda ben de geçiş yaptım, işlemci tercihin gerçekten nokta atışı olmuş.
SSD tarafında 5-6 bin lira bütçen varken sıfırlara avuçla para dökmek yerine garantili ve temiz ikinci ellere yönelmek çok daha kârlı oluyor. Ben de daha yeni Sahibinden üzerinden Param Güvende ile sıfıra yakın Sandisk Extreme 1TB M.2 SSD modelini komisyon dahil 5.130 TL'ye kapattım. 5200/5000 MB/s hızları var ve 7500F'li sistemde resmen yağ gibi akıyor, sana da bu tarz temiz bir Gen4 kalamanı tavsiye ederim.
Eğer ikinci el istemem, kutusunu ben açayım dersen de o bütçede tartışmasız DRAM'li Kingston KC3000 modelini alıp geçmelisin. B650 anakartının Gen4 nimetlerinden sonuna kadar faydalanıp yıllarca kafan rahat şekilde kullanırsın. Şimdiden hayırlı olsun.
yok hocam imkanı yok bütçemi zorliyimi diye sordumda bi ssdye bu kadar vermekte zorluyor5-6k'ya kc3000 nasıl alıyonuz beyler bana da anlatsanıza![]()
üstüne 3 k ekleyip ekran kartı alınabiliyor o kadar saçma fiyatları varkc3000 dramli bu fiyata bulmak zor düşeceğinide düşünmüyorum bende bakınıyorum 1 haftadır bulamıyorum ssd
Bu ay dramli 1 Tb modeller çok uygun fiyatlara düştü. Acelen yoksa beklemen ve az biraz para eklemen çok daha iyi olurHocam bilginiz varmı acaba sormak istiyorum buna bu parayı vermek yerine az bekleyip üzerine katarak Kingston KC3000 almak mantıklımı çünkü birdaha parça değişmek istemiyorum topladıktan sonra