Samsung S20 Fe'den iPhone Se 3. Nesil Geçilir mi

Geçilir tabi çağ atlarsın eşşekten inip ata binmiş olursun

SE3 dediğin şey zaten iPhone 8 bataryasıyla A13 çalıştırılmaya çalışılan SE2'ye bir de gidip A15 koyulan bir model. Ufak telefona merakım var, beni sarar diyorsan keyifli ama. Ben 2 yıl çok keyif alarak SE2 kullandım, tek şikayetim batarya ve kullandığım son zamanlar kameranın manyetizması bozuldu, titreme yapıyordu.

Son düzenleme:
Geçilebilir

SE3 dediğin şey zaten iPhone 8 bataryasıyla A13 çalıştırılmaya çalışılan SE2'ye bir de gidip A15 koyulan bir model. Ufak telefona merakım var, beni sarar diyorsan keyifli ama. Ben 2 yıl çok keyif alarak SE2 kullandım, tek şikayetim batarya ve kullandığım son zamanlar kameranın manyetizması bozuldu ve titreme yapıyordu.
SE3 de batarya aynı değil bu arada, fena değil o yönden ama yine de güncel telefon kasalarıyla kıyaslayınca yine çok zayıf kalır bence pili. Ben de SE2 kullandım sonrasında başka cihaza geçince pil olarak çağ atladım resmen, ama ufaklığı çok iyiydi cihazın şuan piyasada öyle kibar cihazlar yok 😀

SE3 dediğin şey zaten iPhone 8 bataryasıyla A13 çalıştırılmaya çalışılan SE2'ye bir de gidip A15 koyulan bir model. Ufak telefona merakım var, beni sarar diyorsan keyifli ama. Ben 2 yıl çok keyif alarak SE2 kullandım, tek şikayetim batarya ve kullandığım son zamanlar kameranın manyetizması bozuldu ve titreme yapıyordu.
ikinci eldeki fiyatları çok düşük geldi bi apple telefon için normali mi

SE3 de batarya aynı değil bu arada, fena değil o yönden ama yine de güncel telefon kasalarıyla kıyaslayınca yine çok zayıf kalır bence pili. Ben de SE2 kullandım sonrasında başka cihaza geçince pil olarak çağ atladım resmen, ama ufaklığı çok iyiydi cihazın şuan piyasada öyle kibar cihazlar yok 😀
Arada 100mAh falan anca fark vardır ya da yoktur, o yüzden ekran süresinin çok değişeceğini sanmıyorum.

ikinci eldeki fiyatları çok düşük geldi bi apple telefon için normali mi
Normal çünkü SE2 çok tutmuş olsa bile SE3 asla tutmadı. Düşün yani 12-13 Mini modellerinden bile daha az ilgi gördü.

Arada 100mAh falan anca fark vardır ya da yoktur, o yüzden ekran süresinin çok değişeceğini sanmıyorum.

Normal çünkü SE2 çok tutmuş olsa bile SE3 asla tutmadı. Düşün yani 12-13 Mini modellerinden bile daha az ilgi gördü.
200mAh civarı var arada, işlemci farkının da etkisiyle biraz etkiliyor ama çok devasa bir fark denemez az çok aynı dediğin gibi.

Pil sorunu olan bir cihazdan diğer cihaza geçmek olarak yorumluyorum.
iPhone 13 gibi bir cihaz olsa neyse.
hem s20 fe nin performansından çok memnun değilim hemde hayatımda bir kez olsun apple deneyimlemek istiyorum

Geri