Asus Tuf A15 Soğukta Açılmıyor

mr.tunc

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, ASUS TUF A15 cihazımı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Üniversite nedeniyle bu sene İstanbul'a geldim ve son 3 4 aydır laptop soğuk olunca açılmadığını fark ettim. Cihazın kasası biraz ısınınca sorunsuz bir şekilde açılıyor, performansta herhangi bir kayıp yok. Batarya kendini korumaya aldığı için mi yapıyor yoksa donanımsal bir sorun mu var veya nemden kaynaklı mı?

Selamlar, ASUS TUF A15 cihazımı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Üniversite nedeniyle bu sene İstanbul'a geldim ve son 3 4 aydır laptop soğuk olunca açılmadığını fark ettim. Cihazın kasası biraz ısınınca sorunsuz bir şekilde açılıyor, performansta herhangi bir kayıp yok. Batarya kendini korumaya aldığı için mi yapıyor yoksa donanımsal bir sorun mu var veya nemden kaynaklı mı?
ne kadar soğuk mesela? buzdolabına koymadığın sürece açılması lazım

laptobun kasasına dokunduğunda elimle hissediyorum soğukluğu. tarif etmek biraz zor
laptop kendi kendine soğumuyor zaten, hava kaç derece olduğunda açılmıyor yani onu sormuştum. açılması için napıyorsun ki havanın ısınmasını mı bekliyorsun?

laptop kendi kendine soğumuyor zaten, hava kaç derece olduğunda açılmıyor yani onu sormuştum. açılması için napıyorsun ki havanın ısınmasını mı bekliyorsun?
fön makinesi ile kasayı biraz ısıtıp sonrasında sarja takıyorum açılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açılmadığı zaman şarjda almıyor

açılmadığı zaman şarjda almıyor
şu an da açılmıyor mu, kışın mı açılmıyordu? istanbul soğuk değil gayet sıcak şu an :D

şu an da açılmıyor mu, kışın mı açılmıyordu? istanbul soğuk değil gayet sıcak şu an :D
bu sabah İzmirden döndüm laptop da yanımdaydı İstanbula geldim laptobu çantasının içinde masaya bıraktım, 1 saat öncesi açayım dedim yine açılmadı. evet hava gayet sıcak:)

bu sabah İzmirden döndüm laptop da yanımdaydı İstanbula geldim laptobu çantasının içinde masaya bıraktım, 1 saat öncesi açayım dedim yine açılmadı. evet hava gayet sıcak:)
kasayı ısıtınca açıldı ama.

kasayı ısıtınca açıldı ama.
istanbulu beğenmemiştir belki bilmiyorum :)

bende de tuf a15 var ama böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım bi bilgisayarcıya danışın en iyisi. izmirli misiniz?

Bir bilgisayarcıya götürürsen iyi olur, sıcak hava üflemeyi de bırakmalısın bence :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,134
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri