Msi Mag 325qf Monitör Alınır mı?

Enisu0

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
10000
Beyler selam ürün tam 10 bin lira ürünü genelde ps4 pro ile kullanacağım bazende valo cs falan atarım.Monitörden hiç anlamıyorum o yüzden buraya sorayım dedim.Başka öneriler varsa açığımım,32 inç ve 2k istiyorım bütçem maksimum 10 bin lira.

Bu ürünü özellikle bilmiyorum ama VA panel genelde oyunlarda çok önerilmez. Daha çok film izlerken keyif verir. Ben VA kullanıyorum ghosting sorunum olmadı ancak yaşayanlar çok.

Bu ürünü özellikle bilmiyorum ama VA panel genelde oyunlarda çok önerilmez. Daha çok film izlerken keyif verir. Ben VA kullanıyorum ghosting sorunum olmadı ancak yaşayanlar çok.
Hocam bu ghosting olayı sanırım rekabetçi oyunlarda daha fazla sıkıntı oluyormuş,ben zaten gözüm iyiyi görmediği için pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum benim için önemli olan va panelde az yandan baksan bile renkle bozuk duruyormuş bu benim için sıkıntılı olur senin deneyimler nedir bu konuda?

Hocam bu ghosting olayı sanırım rekabetçi oyunlarda daha fazla sıkıntı oluyormuş,ben zaten gözüm iyiyi görmediği için pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum benim için önemli olan va panelde az yandan baksan bile renkle bozuk duruyormuş bu benim için sıkıntılı olur senin deneyimler nedir bu konuda?
Hocam bende almayı düşünüyorum alıp test ettinizmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri