Hocam aslında beyaz kasanın içinde duran bir fotoğrafı olsa gözümüzle baksak nasıl durduğuna anlayabilirizzamanında b650 livemixer ı siyah kasada kullanıyolardı o bile sırıtmıyosa bence beyaza yakışabilir , fiyat zaten çok iyi
Hocam aslında beyaz kasanın içinde duran bir fotoğrafı olsa gözümüzle baksak nasıl durduğuna anlayabilirizzamanında b650 livemixer ı siyah kasada kullanıyolardı o bile sırıtmıyosa bence beyaza yakışabilir , fiyat zaten çok iyi
Hocam aslında beyaz kasanın içinde duran bir fotoğrafı olsa gözümüzle baksak nasıl durduğuna anlayabiliriz
Hocam sırıtıyor ister istemez ya :/
Görünmüyor kiaynı anakartın wifi versiyonunu kullanıyorum bence hiç kötü görüntüsü yok sırıtmıyor
pearless assasin takılı ama sıvı soğutma olsa dahi yine sırıtmayacağını düşnüyorum siyah sistemlerde de çünkü sadece beyaz değil anakart turuncu ve siyah kısmı da fazlaUsta kafam kadar çift kule hava soğutmayı takmışsın. Tahminim Thermalright'ın Peerless assasin veya Phantom Spirit modeli (f/p kalite açısından mükkemel seçim). Anakart gözükmez tabi. Kasa güzel bu arada.
ben de oyle yapmistim hemen iade talebi koydum fiyat bedavaBedava resmen şansa bak iki hafta önce 6.5a almıştık dibin dibini görmüş
Yapıştırdım direkben de oyle yapmistim hemen iade talebi koydum fiyat bedava