Valorant Parça Ban Yeme

Reaksiyon skoru
30
mümkün olmasada hepinize mükemmel pazartesiler diliyor konuya bodoslama giriyorum,
uğursuzun biri valoranttan ban yeiş neden yediğini bilmiyorum bana dedi ki hesabı başka bilgisayarda açmışım da sonra tekrar burdan açınca yemişim zerrre inanmadım hile kullanıyor büyük ihtimalle neyse efendim bu pc yi ilaa koyuyor bende ilana talip çıkıyorum ve son anda bana bunu söylüyor şimdi efendim demem o ki ben biraz araştırdım bu valorant bilgisayar parçasına atılan banlar bir yerde 3 ay sonra kalkıyor bir yerde 4 ay sonra kalkıoyr fln diyorlar bazı yerlerde hiç kalkmıyor fln riot a mail attım talep açtım cevap yok ve pc üstadlarına danışmak istedim ne diyorsunuz parça banı kalkar mı alayım mı pc yi?

sıkınti kardesim cok ucuza filan mı veriyor bence baskasindan al alabiliyosan

valorant oynayacaksan alma

PERMA BAN ATTI RİOT. O anakartta bir daha asla valorant OYNAYAMAZSIN!
Valo oynayacaksan ÇÖÖÖP anlayacağın. ALMA...
Hatta herhangi bir riot oyunu oynayacaksan da alma LOL vs. de.

mümkün olmasada hepinize mükemmel pazartesiler diliyor konuya bodoslama giriyorum,
uğursuzun biri valoranttan ban yeiş neden yediğini bilmiyorum bana dedi ki hesabı başka bilgisayarda açmışım da sonra tekrar burdan açınca yemişim zerrre inanmadım hile kullanıyor büyük ihtimalle neyse efendim bu pc yi ilaa koyuyor bende ilana talip çıkıyorum ve son anda bana bunu söylüyor şimdi efendim demem o ki ben biraz araştırdım bu valorant bilgisayar parçasına atılan banlar bir yerde 3 ay sonra kalkıyor bir yerde 4 ay sonra kalkıoyr fln diyorlar bazı yerlerde hiç kalkmıyor fln riot a mail attım talep açtım cevap yok ve pc üstadlarına danışmak istedim ne diyorsunuz parça banı kalkar mı alayım mı pc yi?
anakarttan perma ban yiyor 3 ay 4 ay mevzusu yalan riot arada af çıkartıyor fakat hileye müsama yok almayın aldırmayın

kankam ama 3 aya kalkacaksa alınır hani ben şunu merak edşyorum 3 ay sonra bu ceza kalkar mı kalkmaz mı sadece onu merak ediyorum kalkacaksa eğer yapışırım
kalkacağını sanmam risk alınmaz

o anakartta valorant oynaman imkansız belki komple riot oyunlarını oynamazsın . serefsize inanma

hwid ban diye bir şey var, hardware id sine ban atılıyor. yani bileşenlerden bir id oluşturuluyor ve ona atılıyor. bizzat takım arkadaşıma da atıldı, (tertemiz yılların oyuncusu, 1.5ten beri fps oynuyor (bir güncellemeden sonra bu blitz olanların yediği dönem ban yedi)).

hwid ban işini bir şekilde spoofer kullanmadan hallettik. fakat hesap banı kalkmadığı için riota sövüp komple bıraktı oyunu.

özetle; hwid ban 3-4 ay süreyle atılıyor ve sonrasında kalkıyor. yeteri kadar bilgin varsa öncesinde kendi imkanlarınla kaldırabilirsin ama 20binlik cihazı 10bine almıyorsan ve bilgin yoksa aradaki farkı spoofera vereceğin için değmez.

Geri