Çözüldü✓ Ekran Kartı Satarken Kablo

SYDER

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba ekran kartımı satıyorum ilk deneyimim , kartın kablolarını göndermelimiyim yoksa sadece kartımı paketlemeliyim

Yalnızca kart elbette.
Kablo monitör ile bağlantılı, kartla bir alakası yok.

Yalnızca kart elbette.
Kablo derken güç kablosundan bahsediyor muhtemelen bence göndermemeli güç kablosu psu'ya ait
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence değil direkt göndermemelisin

merhaba ekran kartımı satıyorum ilk deneyimim , kartın kablolarını göndermelimiyim yoksa sadece kartımı paketlemeliyim
Güç kablosunu diyorsan onlar güç kaynağının kablosu, doğal olarak GPU'nun değil. Hdmi/DP diyorsan, onlarda dahil değil.

Ekran kartla gelen 3x8 çoğaltıcı kablo eklenmeli

hdmi kablo değil , bilgisayarda kablolama var oradan gelen kablo ekran kartına bağlı onu söküp göndermelimiyim
Yalnızca kart elbette.
Yalnızca kart elbette.

Güç kablosunu diyorsan onlar güç kaynağının kablosu, doğal olarak GPU'nun değil. Hdmi/DP diyorsan, onlarda dahil değil.

Ekran kartla gelen 3x8 çoğaltıcı kablo eklenmeli
bilgisayarı ben monte etmedim bir bilgisayarcıda söktürmelimiyim

hdmi kablo değil , bilgisayarda kablolama var oradan gelen kablo ekran kartına bağlı onu söküp göndermelimiyim
Hayır, o kablolar senin

Yeni nvidia ekran kartlarının kutusundan 3x8 pinden 12w600 dönüştürücü kablo çıkabiliyor o varsa onu gönder başka bir şey göndermene gerek yok

Hayır, o kablolar senin

Yeni nvidia ekran kartlarının kutusundan 3x8 pinden 12w600 dönüştürücü kablo çıkabiliyor o varsa onu gönder başka bir şey göndermene gerek yorx
rx6900xt var onda cıkıyormu biliyormusunuz

12VHPWR dönüştürücüsü ise kesinlikle göndermen gerek, o kablolar RTX 4070 ve 5070'den itibaren ekran kartı kutusundan çıkar. Onun dışında ekran kartı kutusundan çıkan ARGB kablosu da varsa senin göndermen gerek. Harici bir kablo varsa monitörle veya psu ile alakalı gönderme.

Geri