Direksiyon Seti Önerisi

ZqEmir

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
7500
Selamlar, ETS2 ve araba oyunları için direksiyon seti almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 6.000 - 7.500 TL arası. Aynı zamanda yaklaşık 5.000 TL’ye PS5 DualSense kol da alacağım, bu yüzden direksiyon için bütçem bu aralıkta kalıyor. Sıfır ürün olacak, ikinci el düşünmüyorum.

Direksiyon setinde vites olması benim için önemli. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı direksiyon seti hangisi olur? Özellikle ETS2’de iyi his vermesi ve vites desteği olması önemli.

Ben şöyle bir şey buldum ama ne kadar iyidir emin değilim.

Selamlar, ETS2 ve araba oyunları için direksiyon seti almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 6.000 - 7.500 TL arası. Aynı zamanda yaklaşık 5.000 TL’ye PS5 DualSense kol da alacağım, bu yüzden direksiyon için bütçem bu aralıkta kalıyor. Sıfır ürün olacak, ikinci el düşünmüyorum.

Direksiyon setinde vites olması benim için önemli. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı direksiyon seti hangisi olur? Özellikle ETS2’de iyi his vermesi ve vites desteği olması önemli.

Ben şöyle bir şey buldum ama ne kadar iyidir emin değilim.
Dualsense'i PC'de kullanacaksınız değil mi? Ona 5k verene kadar o bütçeyi direksiyon setine aktarın. Gamepadlerin hepsi aynı işi yapıyor sonuçta 1.500-2.000 TL Hall effectli uzun ömürlü gamepadler var. Ama 7.5k'ya bu attığınız gibi oyuncaktan bozma direksiyon seti alacağınıza hiç almayın daha iyi. Gamepad'in ucuza da pahalısı da ortalama aynı deneyimi yaşatıyor ama direksiyon seti öyle değil. Orada Direct Drive modeller dışındakiler çocuk eğlendirir ancak.

Pazarlıkla 11k'ya filan alabilirsiniz.

o bütçedeki aradığın özellikte direksiyon seti sayısı = 0

Dualsense'i PC'de kullanacaksınız değil mi? Ona 5k verene kadar o bütçeyi direksiyon setine aktarın. Gamepadlerin hepsi aynı işi yapıyor sonuçta 1.500-2.000 TL Hall effectli uzun ömürlü gamepadler var. Ama 7.5k'ya bu attığınız gibi oyuncaktan bozma direksiyon seti alacağınıza hiç almayın daha iyi. Gamepad'in ucuza da pahalısı da ortalama aynı deneyimi yaşatıyor ama direksiyon seti öyle değil. Orada Direct Drive modeller dışındakiler çocuk eğlendirir ancak.

Pazarlıkla 11k'ya filan alabilirsiniz.
Hocam peki 2.000 TL civarı bir DualSense alıp, kalan bütçeyi 9.000 TL civarında direksiyon setine ayırırsam sıfır olarak alınabilecek mantıklı bir model var mı? Kalitesiz bana fark etmez oyunumu oynayayım yeter. İkinci el almak istemiyorum.

Hocam peki 2.000 TL civarı bir DualSense alıp, kalan bütçeyi 9.000 TL civarında direksiyon setine ayırırsam sıfır olarak alınabilecek mantıklı bir model var mı? Kalitesiz bana fark etmez oyunumu oynayayım yeter. İkinci el almak istemiyorum.
Hocam en az PXN V10 Pro alınmalı. Bütçe çıkana kadar bekleyin.

Hocam sizin öneriniz var mı en düşük fiyattan? Veya dualsense almayıp bunu alsam?
Hocam bu bütçedeki (7-8k) bütün direksiyon setleri çöp hiçbir zevk vermez ve dandirik oyuncaklar.eğer direksiyon seti almak istiyorsanız en uygun kaliteli direksiyon seti budur bundan başka model bakmayın bu fiyatın altındaki civarlarda olanların hepsi çöp.

Sıfır alınabilecek bir şey yok hocam o paraya PXN V9 falan var o da tamamı plastik, FFB olmayan bir şey. Muhtemelen Fason zaten aynı seti Rampage de satıyor. Oyuncak hissi verir FFB olmayan set. Ya bütçenizi arttırana kadar bekleyin ya da ikinci ele ikna olun.

Ayrıca PC'de kullanmak için Xbox kolu ya da PS kolu almayın.

Hocam kol olarak Xbox ve PS kolu almayacağım zaten PXN P5 8K almaya karar verdim güzel mi?
Ürün özelinde bilgim yok ama önerildiğini görmüştüm. Özellikleri fena değil.

Geri