AlperenMte
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Dostlar merhaba,
Elimde 5070Ti gaming trio var.
Fiyat cazip geldi aslında 57 ye almistim 5070ti olani bunu 67 ye gorunce cazip geldi5070ti yetmedi mi 5080'e geçtin yoksa fiyatı uygun mu geldi? kullanım olarak biraz fark eder 4k çözünürlükte ama biri 52-53fps biri 60fps gibi düşünebilirsin. ciddi fark yok yani.
Öyle diyorsan iptal edeyimŞahsen eğer bir geçerli sebep yoksa nefsi tatmin etmekten öteye pek gitmez
depo muhabbetini pek bilmiyom ürünün kutusu açılmış ama 0 gibi mi yani? iade etme bence fiyat fena değil garanti varsa ve 0 düzeyindeyse.Fiyat cazip geldi aslında 57 ye almistim 5070ti olani bunu 67 ye gorunce cazip geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öyle diyorsan iptal edeyim
Vatan'dan zotac 5080 takip et yanlış hatırlamıyorsam 58 e düştü en son en düşük fiyat eğer onu bulursan alırsın ti da satarsınFiyat cazip geldi aslında 57 ye almistim 5070ti olani bunu 67 ye gorunce cazip geldi
Öyle diyorsan iptal edeyim
Knk garanti kutu fatura hersey oluyor mukemmel durumda olduğu için sadece kutusu açılmış oluyor kosulsuz sartsiz iade hakkimda var.depo muhabbetini pek bilmiyom ürünün kutusu açılmış ama 0 gibi mi yani? iade etme bence fiyat fena değil garanti varsa ve 0 düzeyindeyse.
knk burda yazilanlara gore gereksiz almisim gibi, alacaksan kullanicaksan iade edeyim sen al direk stok olacak ben iade edince işin görülsünAaa sen mi aldın tam sepete ekliyorum hata veriyordu neyse hayırlı olsun
Ne bileyim fiyat iyi gelince alayım dedim ama çok fark yoksa iade edeyim değmez gibi duruyorknk elinde üst model varken bu gerçekten gereksiz![]()
mükemmel durumda değil o depo ürünlerini satın aldıktan sonra her ürüne otomatik olarak geliyor o yazinin bir anlamı yok kullanılmış mükemmel yazarKnk garanti kutu fatura hersey oluyor mukemmel durumda olduğu için sadece kutusu açılmış oluyor kosulsuz sartsiz iade hakkimda var.
knk burda yazilanlara gore gereksiz almisim gibi, alacaksan kullanicaksan iade edeyim sen al direk stok olacak ben iade edince işin görülsün
Ne bileyim fiyat iyi gelince alayım dedim ama çok fark yoksa iade edeyim değmez gibi duruyor
Knk anakart almıstım 3,5k uyguna mukemmel durumda herseyi sapasaglam duruyordu kutusuna kadar bu 2.ci alisim ama bilemem dediginde olabilirmükemmel durumda değil o depo ürünlerini satın aldıktan sonra her ürüne otomatik olarak geliyor o yazinin bir anlamı yok kullanılmış mükemmel yazar![]()
O 10 bin liraya;Dostlar merhaba,
GIGABYTE VGA NVIDIA 16GB GDDR7 RTX5080 WINDFORCE OC SFF GV-N5080WF3OC-16GD
Bu modeli mükemmel durumda amazon depodam 67.000₺ den aldım sizce değermi bu fiyata yoksa iade mi etmelimiyim.Bu zaman kadar hic gigabyte kullanmadim.