Amazon Depodan 5080 67.000₺ Aldım? Değermi İade Edeyimmi?

5070ti yetmedi mi 5080'e geçtin yoksa fiyatı uygun mu geldi? kullanım olarak biraz fark eder 4k çözünürlükte ama biri 52-53fps biri 60fps gibi düşünebilirsin. ciddi fark yok yani.

Şahsen eğer bir geçerli sebep yoksa nefsi tatmin etmekten öteye pek gitmez

5070ti yetmedi mi 5080'e geçtin yoksa fiyatı uygun mu geldi? kullanım olarak biraz fark eder 4k çözünürlükte ama biri 52-53fps biri 60fps gibi düşünebilirsin. ciddi fark yok yani.
Fiyat cazip geldi aslında 57 ye almistim 5070ti olani bunu 67 ye gorunce cazip geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen eğer bir geçerli sebep yoksa nefsi tatmin etmekten öteye pek gitmez
Öyle diyorsan iptal edeyim

Fiyat cazip geldi aslında 57 ye almistim 5070ti olani bunu 67 ye gorunce cazip geldi

depo muhabbetini pek bilmiyom ürünün kutusu açılmış ama 0 gibi mi yani? iade etme bence fiyat fena değil garanti varsa ve 0 düzeyindeyse.

5070Ti ile 5080 arasında cidden gözle görülür fark yok 10 fps için ekstra 10 bin tl vermişsin gibi bir şey olmuş model olarak da pek iyi değil. Vatan bir aralar zotac solid core yada inno3d x3 oc falan koyuyordu bu paralara takip etmek lazım. Hali hazırda iyi bi 5070ti varken bence gereksiz olmuş ama sen bilirsin.

knk elinde üst model varken bu gerçekten gereksiz :D

Vatan'dan zotac 5080 takip et yanlış hatırlamıyorsam 58 e düştü en son en düşük fiyat eğer onu bulursan alırsın ti da satarsın

Aaa sen mi aldın tam sepete ekliyorum hata veriyordu neyse hayırlı olsun

depo muhabbetini pek bilmiyom ürünün kutusu açılmış ama 0 gibi mi yani? iade etme bence fiyat fena değil garanti varsa ve 0 düzeyindeyse.
Knk garanti kutu fatura hersey oluyor mukemmel durumda olduğu için sadece kutusu açılmış oluyor kosulsuz sartsiz iade hakkimda var.
Aaa sen mi aldın tam sepete ekliyorum hata veriyordu neyse hayırlı olsun
knk burda yazilanlara gore gereksiz almisim gibi, alacaksan kullanicaksan iade edeyim sen al direk stok olacak ben iade edince işin görülsün :)

knk elinde üst model varken bu gerçekten gereksiz :D
Ne bileyim fiyat iyi gelince alayım dedim ama çok fark yoksa iade edeyim değmez gibi duruyor

Knk garanti kutu fatura hersey oluyor mukemmel durumda olduğu için sadece kutusu açılmış oluyor kosulsuz sartsiz iade hakkimda var.

knk burda yazilanlara gore gereksiz almisim gibi, alacaksan kullanicaksan iade edeyim sen al direk stok olacak ben iade edince işin görülsün :)

Ne bileyim fiyat iyi gelince alayım dedim ama çok fark yoksa iade edeyim değmez gibi duruyor
mükemmel durumda değil o depo ürünlerini satın aldıktan sonra her ürüne otomatik olarak geliyor o yazinin bir anlamı yok kullanılmış mükemmel yazar :kekw:

mükemmel durumda değil o depo ürünlerini satın aldıktan sonra her ürüne otomatik olarak geliyor o yazinin bir anlamı yok kullanılmış mükemmel yazar :kekw:
Knk anakart almıstım 3,5k uyguna mukemmel durumda herseyi sapasaglam duruyordu kutusuna kadar bu 2.ci alisim ama bilemem dediginde olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,877
Üyeler
196,837
Son üye
tunahan.duzyurt
Geri