Siz olayı yanlış anlamışsınız, ben o kadar para vermeye gerek yok şunu alın geçin diye güzel ürünleri gereksiz görmüyorum. Rampage gibi ürünleri asla önermem zaten. Parası olan zaten Direct Drive alsın ona lafım yok, almalı da. Ama sizinki yeni modele geçince eskisini kötülemek gibi oldu, daha önce yorumlarınızı gördüm ama muhalefet olmamak için yorum yapmadım. Ben de NFS U2 çıktığı dönemde direksiyon setiyle deneyimlemiş yaştayım, en azından ergenliğimi atlattım, olgunlukla bakabiliyorum.
Ben daha önce Momo kullanan oldu mu diye konu açtım fikir almak için, o konuya da "Direct Drive dışında alacağınız hiç bir direksiyon sizi tatmin etmez." ve "Direct Drive ya hiç bence." şeklinde yorumlar yaptınız, 2500 lira verip aldığım sete kıyasla V10 Pro falan önerdiniz.. İyi ki almışım, "gamepad ile oynamaktan farkı yok" şeklinde yorumlara aldırış etseydim başparmağımı 2 cm çapta sağa sola oynatıp duracaktım hala. Bir insanın 3-5 bin lirası varsa ve direksiyon seti deneyimlemek istiyorsa inatla Momo, DFGT önermeye devam ederim, en azından direksiyonu elleriyle döndürme hissiyatını yaşar.
Bu yorum da biraz üstten bakar gibi olmuş, yakıştıramadım. Momo benim hayallerimi süsleyen bi set değil proje aracı. İlk etapta 900 derece yaptım, devamında custom el freni yaparım, aparat çizer bastırır yarış direksiyonu takarım, yapabilirsem FFB motorunu değiştiririm vs.
Benim anlatmak istediğim şey bir insanın bütçesi ve ihtiyaçları doğrultusunda öneri yapmak. Akşam işten gelip 1-2 saat ETS oynayacak 35 yaşındaki adama defaatle 15-16 bin liralık set önermem eğer bütçesi el vermiyorsa. "Onu alamıyorsan hiç alma" demeyi de doğru bulmuyorum. Aslında görüşlerimiz benzer, ama sizin diliniz biraz sert.
Saygılar.