Sürekli Driver Çökmesi

sheroov23

80+
Reaksiyon skoru
0
r5 5600 rtx 4060ım var sürekli driver çökmesi yaşıyorum ddu ile sildim temiz kurulum yaptım çok şey denedim ama hala oyun oynarken driver çökmesi yaşıyorum 2k 180hz monitör hdmi girişli sorun ne olabilir aniden siyah ekran yapıp bazen kendi kendine reset atıyor bazen de siyah ekranda kalıyor sorun ne olabilir

Öncelikle bir fikrim yok yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Şu sorunu Amd ekran kartıyla yaşasan burada ne muhabbetler dönerdi, ben bir süre insanların ne diyeceğine bakmaya geldim

Şu sorunu Amd ekran kartıyla yaşasan burada ne muhabbetler dönerdi, ben bir süre insanların ne diyeceğine bakmaya geldim
engellediğim biri vardı şimdi etikeltesem olmaz mı acaba gelip klasik nvidia amd geç diyecek kadar adam mı :D neyse . tüm sistem bileşenleri yaz ve ayrıca undervolt ne yaptın mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her açan kişinin kesin amd diyerek açmıştır hemen kötülemeye gelirlerdi :)

Belirli bir oyunda mı çöküyor yoksa oyunların genelinde mi? Sistemindeki diğer bileşenleri (bellek ve güç kaynağı) OCCT'de test et. Ayrıca eski sürücüleri kurmayı da deneyebilirsin.

Nvidia pişmanlık tek çözüm amd kart almak

Belirli bir oyunda mı çöküyor yoksa oyunların genelinde mi? Sistemindeki diğer bileşenleri (bellek ve güç kaynağı) OCCT'de test et. Ayrıca eski sürücüleri kurmayı da deneyebilirsin.
Adam ghostladi

O arkadasa bende uyuz oluyorum Allahın fanboyu ismini hatirlamiyorum etiketleyinde çözsün arkadaş.

5070 e geçtikten sonra siyah ekranlar flickerlanmalar ne driver sorunlarıyla uğraştım ilk başta dediğimde burda bi kaç arkadaş gülmüştü. Nvidiada da driver sorunları var artık dediğimde dalga geçiyolardı resmen

Nerde o fanboy ben bile onun yüzünden almicaktim bide dalga geçtiler konu açtım diye .d umarım çözüm bulursun dostum bir bilgim yok maalesef

r5 5600 rtx 4060ım var sürekli driver çökmesi yaşıyorum ddu ile sildim temiz kurulum yaptım çok şey denedim ama hala oyun oynarken driver çökmesi yaşıyorum 2k 180hz monitör hdmi girişli sorun ne olabilir aniden siyah ekran yapıp bazen kendi kendine reset atıyor bazen de siyah ekranda kalıyor sorun ne olabilir
Klasik amd ya !

nvidia kart alınmaz, amd'de alınmaz, intel de alınmaz. Toplanıp kendi ekran kartımızı yapalım bu adamlar beceremiyor işi. (!)

Geri