Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 722
Obp puanı alan liseye nakil olmak istiyorum ama obp puanım nakil olmak istediğim liseye yetmiyor lise obp ile alıyor nakil olabilirmiyim olamazmıyım
Nasıl yani obp düşük mü kalıyor nakil yapacağın liseye?Obp puanı alan liseye nakil olmak istiyorum ama obp puanım nakil olmak istediğim liseye yetmiyor lise obp ile alıyor nakil olabilirmiyim olamazmıyım
Birkaç puan geride kalıyorNasıl yani obp düşük mü kalıyor nakil yapacağın liseye?
ailen gitsin konussun konumun vb. yakınsa sanırım mudurun insiyatifinde birazda ama ailen konusursa belki gecebilirsinObp puanı alan liseye nakil olmak istiyorum ama obp puanım nakil olmak istediğim liseye yetmiyor lise obp ile alıyor nakil olabilirmiyim olamazmıyım
Konum olarak o anki olduğum yermi yoksa ikametgah adresim mi sayılıyorailen gitsin konussun konumun vb. yakınsa sanırım mudurun insiyatifinde birazda ama ailen konusursa belki gecebilirsin
Ailemin olduğu konum oraya yakın degil akrabamda kalıcam zaten burda güzel okul yok oyuzden nakil aldırmak istiyorumailen gitsin konussun konumun vb. yakınsa sanırım mudurun insiyatifinde birazda ama ailen konusursa belki gecebilirsin
ikametgah adresin e devletten neresiyse orasıKonum olarak o anki olduğum yermi yoksa ikametgah adresim mi sayılıyor
Benim ikametgah adresim gitmek istediğim yere uzak Cok değilde biraz arabayla 1 1, bucuk saatikametgah adresin e devletten neresiyse orası
Lgs umidimi kestim artık hedefim obpli liselerden birine girmek ben bu forumda 50 obp ile 90 obpli biryere giren birini gordum de tekrardan sorayım dedimLgs puanıyla 00000 1 bile düşük olsa olamazsın ama obpde istersen 50 puan geride ol nakir olursun onda hiçbisınır yokta kabul görmez görmedikten sonrada gene ne işe yarar ama 1 kaç puan geride kalsa bile belkide girebilirsin ama çok fazla yığılma olmadan fazla boş kontenjanla falan ara sıra dene
Ben ikametgahımı degistirmeden denesem oluyormuLgs puanıyla 00000 1 bile düşük olsa olamazsın ama obpde istersen 50 puan geride ol nakir olursun onda hiçbisınır yokta kabul görmez görmedikten sonrada gene ne işe yarar ama 1 kaç puan geride kalsa bile belkide girebilirsin ama çok fazla yığılma olmadan fazla boş kontenjanla falan ara sıra dene
ikametgahla orta okullara falan giriliyor kral veya meslek liselerine otomatik atıyor hicbirsey kazanamadıgn durumda lise icin yakın olmasını oranın muduruyle falan konusursanız vs. avantajı olur diye dedim bos yer varsa alabilirler konusmaktan zarar gelmezLgs umidimi kestim artık hedefim obpli liselerden birine girmek ben bu forumda 50 obp ile 90 obpli biryere giren birini gordum de tekrardan sorayım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben ikametgahımı degistirmeden denesem oluyormu
Valla zaten meslek lisesindeyim niye bosu bosuna daha uzak yere gidiyomkiikametgahla orta okullara falan giriliyor kral veya meslek liselerine otomatik atıyor hicbirsey kazanamadıgn durumda lise icin yakın olmasını oranın muduruyle falan konusursanız vs. avantajı olur diye dedim bos yer varsa alabilirler konusmaktan zarar gelmez
Benim tercih dısı istemediğim biryere nakil ederse ve nakil ettiği okulda Cok kotuyse ben acıga gecerim direkikametgahla orta okullara falan giriliyor kral veya meslek liselerine otomatik atıyor hicbirsey kazanamadıgn durumda lise icin yakın olmasını oranın muduruyle falan konusursanız vs. avantajı olur diye dedim bos yer varsa alabilirler konusmaktan zarar gelmez