Dlss 4.5 bu serilerde zaten vardlss 4.5 20 ile 30 serisine de gelecek haberleri çıkmış doğru mu ? sosyal medya takip etmiyorum uzun zamandır
Dlss 4.5 bu serilerde zaten vardlss 4.5 20 ile 30 serisine de gelecek haberleri çıkmış doğru mu ? sosyal medya takip etmiyorum uzun zamandır
Zaten 20 ile 30 serileri destekliyordudlss 4.5 20 ile 30 serisine de gelecek haberleri çıkmış doğru mu ? sosyal medya takip etmiyorum uzun zamandır
Zaten 20 ile 30 serileri destekliyordu
AMD rx 6000 ve 7000 serisine resmi olarak fsr4 ü getiriyor açık kaynak kodu işini bitiriyor
bugün telde haberlerde önüme düştüDlss 4.5 bu serilerde zaten var
Boşver poku çıktı zaten işinbugün telde haberlerde önüme düştü
ben bayadır 2023 den beri nvidia aktif kullanmıyorum![]()
Reklam için 5 stok çıkarıyorlar yanda kendi elemanları zaten kart bilgileri hazır bekliyor5 tane stok açtılar. Bu İtopya'yı da anlamıyorum ben, en az 50-100 adet stok açsana kardeşim. Bir ürüne 5-10 adet stok nedir? Sanki bana çekiliş yapıyor.
Yok RX 5000 kullananlara hiçbir şey vermesinler onlar üvey evlat, herhangi bir teknoloji desteklemiyor onlar öyle de kalsınZaten 20 ile 30 serileri destekliyordu
AMD rx 6000 ve 7000 serisine resmi olarak fsr4 ü getiriyor açık kaynak kodu işini bitiriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Keşke rx 5000 serisinde getirse fsr4 ü![]()
Saf performans neye göre saf? Mesela bir dönem Nvidia Physx vardı kart farklı bir algoritmayla çok daha iyi fizik hesaplarını performansı koruyarak yapabiliyordu, şuan da benzer bir yenilik yaşanıyor ama bu sefer çok daha iyi. Karta fazla çekirdek fazla saat hızı vermekle yol alamayacaklarını anladı firmalar, gelecek farklı algoritmalar kullanarak oyun performansını arttırmaktan geçiyor.Boşver poku çıktı zaten işin
AMD de yz işine kayıyor yakında saf performansın s sini göremiyecez
"çok daha iyi bir yenilik" kast etmeye çalıştığın şey mfg ve ya fg 2x 3x açıp görüntünün ve %1, 1000/1 fps değerlerinin içinden geçmek miYok RX 5000 kullananlara hiçbir şey vermesinler onlar üvey evlat, herhangi bir teknoloji desteklemiyor onlar öyle de kalsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Saf performans neye göre saf? Mesela bir dönem Nvidia Reflex vardı kart farklı bir algoritmayla çok daha iyi fizik hesaplarını performansı koruyarak yapabiliyordu, şuan da benzer bir yenilik yaşanıyor ama bu sefer çok daha iyi. Karta fazla çekirdek fazla saat hızı vermekle yol alamayacaklarını anladı firmalar, gelecek farklı algoritmalar kullanarak oyun performansını arttırmaktan geçiyor.
O kart için çok overkill bir işlemciRTX 3070 dar boğaz yapar mı?
o ne demek? dar boğaz yapar mı demek?O kart için çok overkill bir işlemci
Darboğaz yapmaz, overkill den kastım 9900x 3070 için fazla güçlü bir işlemci, tabi ileride ekran kartını yükselteceksen o zaman alınıro ne demek? dar boğaz yapar mı demek?