Havit Fuxi H-3 Vs Aula S6

Enisu0

80+
Reaksiyon skoru
30
Beyler evet biliyorum ikisi de çok iyi değil ama ben rekabetçi oyunları sadece eğlencesine oynarım genelde de hikayeli oyunlar oynarım benim için önemli olanlar 200 gramdan hafif olması,kablosuz olması bu iki özelliği tek bu ikisi karşılıyor sanırım.Dediğim gibi çok iyi olmasına gerek yok orta derecede ses versin yeterli bir de mikrofonları temizse iyi olur arkadaşlarla oynuyoruz benim için malzeme kalitesi de önemli değil.Son seçenek olarak da belki 2-2.5k ya çıkıp g435 bakabilirim ama o da bütçemi aşar gibi geliyor.Önerilerinizi bekliyorum.

ben kullanıyorum H3 ü 2 küsür yıldır bir kere yamuğunu görmedim geçen aya kadar dongle bozul du kablo veya bluetooth ile kullanıyorum
mikrofonu baya temiz alcaksan pembe modelini al feminen renk olsada ben keşke onu alsaydım diyorum

ben kullanıyorum H3 ü 2 küsür yıldır bir kere yamuğunu görmedim geçen aya kadar dongle bozul du kablo veya bluetooth ile kullanıyorum
mikrofonu baya temiz alcaksan pembe modelini al feminen renk olsada ben keşke onu alsaydım diyorum
Tmm reis renk konusunda ki öneriler için teşekkür ederim 😁 bir araştırayım dongle ile ps4 de kullanılıyor mu ona göre alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,163
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri