🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

Güzel bi mouse satmışlardı Kasım indirimlerinde. İade etmek isteyenlere “kargo ücretini siz ödeyip gönderebilirsiniz” demişler. Onu dikkate alın.

ilk defa duyuyorum site iyi mi gamepadleri nasıldır ?

bu siteden mouse aldim suan kullaniyorum site guvenilir mi falan diye soruyorsan sorun olmaz ama sonrasi islemleri(iade, musteri hizmetleri vs.) bilmiyorum
yurtdışından aliyormus gibi alicaksin 3 parti sitelerse zaten bunlara takanlar trendyol gibi yerlerden alsın zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mouse alınır mı ? Paw3395 sensör varmış Pembe ama ucuz geldi 1100₺(renk seçenekleri mevcutmuş)
Alıntıyı görüntüle
dongle olsa alacaktim bundan fiyatına göre iyi yinede

Gamepowerı aldık artık😀
gamepower gibi klavyeler hiç premium hissi vermiyor knk bana

yurtdışından aliyormus gibi alicaksin 3 parti sitelerse zaten bunlara takanlar trendyol gibi yerlerden alsın zaten

Neden o şekilde alıyormuş gibi alalım anlayamadım, yasal haklarımızı kullanmak suç mu? Böyle sitelerden ürün falan alınmaz zaten; satış sonrası destekleri, iadeleri kötü diye duymuştum. THH ile uğraş dur sonra aylarca. Adamlar, "İade etmek istiyorsan kargo parasını sen öde," demiş. Komedi valla.

gamepower gibi klavyeler hiç premium hissi vermiyor knk bana
Fevell z1 kullanıyorum mouse olarak onda bile içerik olarak çok daha zengin dongle,skate gibi içerikler gönderiyor bu ve 1300₺ ye satılan L7 mix hiç bişey yok sanırım.Gamepowerın Eva 7 modelini kullanıyordum yerim kısıtlı olduğu için 60 klavye modellerine geçmem lazımdı gamepower nexa he60 modelini kullanan herkes memnun gibi yorumlardan anladığım kadarıyla.Yeriniz kısıtlıysa bakabilirsiniz tabi geniş alanı olanlar için bu model daha iyidir eminim

Buradan çöp bile almayın iade garanti falan hikaye hiçbir kanaldan ulaşamazsınız arızalı mouse geldi elimde kaldı . Her yerden ulaşmayı denedim hiçbir dönüş yok.

Buradan çöp bile almayın iade garanti falan hikaye hiçbir kanaldan ulaşamazsınız arızalı mouse geldi elimde kaldı . Her yerden ulaşmayı denedim hiçbir dönüş yok.
THH'ye ver kazanırsın büyük ihtimal THH kararını uygulamazlarsa ılımlı icra takibi başlatırsın daha sonra.

Sakın almayın bu siteden adam dolandırıcı 2025 eylül gibi kaçmış adam ben de klavye almıştım ne ürün geldi ne desteğe bakan var. Adamın eksiden espor takımımı varmış ney maaşları da ödemeden kaçmış arkadaşım söyledi o tanıyormuş

Ben Ganktan n11 üzerinden Machenike gx30 kulaklık almıştım geldi güzel kulaklık iyi kullanıyorum lakin geçen yıl eylül ayında falan desteğe yazmıştım cevap vermişlerdi ama geçen aylarda hiçbir türlü ulaşılmıyordu desteğe :D elemanlar bir anda kayıp mı olduysa artık

Sakın almayın bu siteden adam dolandırıcı 2025 eylül gibi kaçmış adam ben de klavye almıştım ne ürün geldi ne desteğe bakan var. Adamın eksiden espor takımımı varmış ney maaşları da ödemeden kaçmış arkadaşım söyledi o tanıyormuş
bu ne ya hepimiz tosuncuk mağduru gibi kalıcaz bi gün burada :D

Uzak durun. Bozulan mouse için ulaşmaya çalıştım telefon whatsapp maill hiçbir şeye dönüş yapmıyorlar. Kesinlikle kara listeye alınmalı.

Geri