🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Alan arkadaşlara hayırlı olsun, bayram sonrası tekrar gelse güzel olur aslında. 4k civarına kadar bence gayet güzel klavye ama aynı fiyattan gelirse tabi çok daha iyi olur.

Yani biraz abartarak yazmış hocam, dediğim gibi aşırı fark yok. Yapay zeka yerine plate karşılaştırma videolarına baksan daha iyi anlarsın aslında. Ben önüme ilk çıkanı atayım buraya.

ağzını şapırtadarak yemek yiyip bunu asmr diye paylaşanların sesine benziyor

Kargoda mı bilmiyorum ama yarın ellerinde.

Antalya.
23 mayısta vermiştim siparişi doğrulandı olarak gözüküyor daha kargoya verilmemiş sanırım.
1780348101807.webp

forumda paylaştığı ürünü kendi malı gibi savunanlar var anlamış değilim, 2026 olmuş 500hz klavye satıyor adam bırak da eleştirelim
İstediğin gibi eleştirebilirsin gram umrumda olmaz. Ben sadece 500 hz nin abartılacak bir eksisi olmadığını anlatmaya çalışıyorum. 8000 hz klavyeler çıktı da herkes e sporcu mu oldu? 500 hz kullanınca da kötü oyuncu olmayacaksın, zaten gözle görebileceğin bir fark yok arada. İsteyen yine rapid trigger, hall effect, 8000 hz cart curt için malzeme kalitesinden, hissiyattan feragat edip manyetik klavye alabilir, hiçbiri babamın malı değil ki burda sabaha kadar savunayım.

forumda paylaştığı ürünü kendi malı gibi savunanlar var anlamış değilim, 2026 olmuş 500hz klavye satıyor adam bırak da eleştirelim
500hz ile 1000hz arasında dağlar kadar fark yok ben Bluetooth modda CS oynuyorum 8000 Hz fare ve klavyede farkı anlamıyorum 500 Hz olunca hayat bitmiş gibi davranmayın. Benzer fiyata Aluminyum klavye bulursanız istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.

Alsam mı almasam mı diye çok arada kaldım ama Aula F75'in gradient blue modelini 2800TL'ye bulunca dayanamayıp onu aldım. Umarım pişman olmam.

1780351577125.webp

Monitör seçerken 200hz mi tercih edersiniz 165hz mi? Bunu soruyorum çünkü bu 2 monitör arasında da 1ms gecikme farkı var 500hz ile 1000hz klavye ile de 1ms gecikme farkı var. Bende aula tercih ederdim
Alsam mı almasam mı diye çok arada kaldım ama Aula F75'in gradient blue modelini 2800TL'ye bulunca dayanamayıp onu aldım. Umarım pişman olmam.

Alıntıyı görüntüle

İstediğin gibi eleştirebilirsin gram umrumda olmaz. Ben sadece 500 hz nin abartılacak bir eksisi olmadığını anlatmaya çalışıyorum. 8000 hz klavyeler çıktı da herkes e sporcu mu oldu? 500 hz kullanınca da kötü oyuncu olmayacaksın, zaten gözle görebileceğin bir fark yok arada. İsteyen yine rapid trigger, hall effect, 8000 hz cart curt için malzeme kalitesinden, hissiyattan feragat edip manyetik klavye alabilir, hiçbiri babamın malı değil ki burda sabaha kadar savunayım.
500hz ile 1000hz arasında dağlar kadar fark yok ben Bluetooth modda CS oynuyorum 8000 Hz fare ve klavyede farkı anlamıyorum 500 Hz olunca hayat bitmiş gibi davranmayın. Benzer fiyata Aluminyum klavye bulursanız istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.

Monitör seçerken 200hz mi tercih edersiniz 165hz mi? Bunu soruyorum çünkü bu 2 monitör arasında da 1ms gecikme farkı var 500hz ile 1000hz klavye ile de 1ms gecikme farkı var. Bende aula tercih ederdim
Yaptığın argüman yine boş ama cevaplayayım 200 ve 165 arasında çok fark olmadığı için panel kalitesi, renk gamutu tarzı diğer özelliklerini kıyaslayıp ona göre tercih yaparım. Ayrıca söylediğin fark sadece kağıt üstünde öyle. Dediğin doğru olsaydı tüm 8000 hz klavyelerin stabil 0.125 ms verebilmesi lazımdı. Aç araştır biraz kaç tanesi stabil 0.125 ms verebiliyor.

Konuyla alakalı hiçbir fikri olmayıp sanki uzmanıymış gibi konuşan arkadaşlar var, bu insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor. 500hz 1000hz muhabbeti yapan varsa şu videolara bir göz gezdirsin. Leobog hi75 üzerinde yapılan testlere ilişkin içerikler var, ikinci attığımın açıklama kısmında listede bırakmış yayıncı sağolsun.
Bu arada 1000hz, 8000hz gibi değerler pazarlama amaçlı kullanılıyor genelde, 1khz bir ürün 8khz bir üründen daha iyi sonuçlar verebilir.
Bu sayılara çok takılan arkadaşlar 4khz 8khz ile pazarlanan ürünlerden alsın, psikolojik olarak rahat olurlar. Saygılar

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Konuyla alakalı hiçbir fikri olmayıp sanki uzmanıymış gibi konuşan arkadaşlar var, bu insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor. 500hz 1000hz muhabbeti yapan varsa şu videolara bir göz gezdirsin. Leobog hi75 üzerinde yapılan testlere ilişkin içerikler var, ikinci attığımın açıklama kısmında listede bırakmış yayıncı sağolsun.
Bu arada 1000hz, 8000hz gibi değerler pazarlama amaçlı kullanılıyor genelde, 1khz bir ürün 8khz bir üründen daha iyi sonuçlar verebilir.
Bu sayılara çok takılan arkadaşlar 4khz 8khz ile pazarlanan ürünlerden alsın, psikolojik olarak rahat olurlar. Saygılar
Hayatım boyunca 8000hz olayını anlamaya çalıştım ama başaramadım.

Faredeki, klavyedeki gecikmeye gelene kadar sistem gecikmesini yükselten bir sürü faktör var.

Fakat 1khz ile 500hz arasındaki farkı, ben fare hareketlerinde hissedebiliyorum. Yani hassasiyet konusunda tam olarak deneyime etkisi olur mu bilemiyorum fakat fare işaretçisinin kaydırma esnasında yaptığı atlamalarda fark oluyor.

Tabii, bu durum klavyede nasıl etki eder onu bilmiyorum.

Hayatım boyunca 8000hz olayını anlamaya çalıştım ama başaramadım.

Faredeki, klavyedeki gecikmeye gelene kadar sistem gecikmesini yükselten bir sürü faktör var.

Fakat 1khz ile 500hz arasındaki farkı, ben fare hareketlerinde hissedebiliyorum. Yani hassasiyet konusunda tam olarak deneyime etkisi olur mu bilemiyorum fakat fare işaretçisinin kaydırma esnasında yaptığı atlamalarda fark oluyor.

Tabii, bu durum klavyede nasıl etki eder onu bilmiyorum.
Hocam kablosuz mouselarda 500-1000 arasını hissedersin,ancak 1khz den sonra hissedilmiyor fark. Klavyelerde ise mouse a göre gecikmeler daha yüksek ve kablolar mouse gibi konforu da etkilemediği için oyuncular kablosuz kullanmıyor ve testlerinde hepsi zaten kablolu bağlantı üzerinden yapılıyor. Birde klavyeler tuşlara basılıp bıraktıkça veri gönderiyor, mouse gibi sürekli kaydırdıkça veri göndermiyor. Hz muhabbetinden önce switch hareketleri falan daha önemli oluyor doğal olarak, kaldı ki çok hızlı klavye isteyen zaten Hall effect ürünlere yöneliyor ve bunlarda switch hareketine ve yazılıma odaklanmış durumda, çünkü hızı en çok bunlar etkiliyor. Yani hızı gerçekten önemseyen hardcore FPS oyuncular Hall effect ürün bakar zaten ki bu ürünlerde de farkı Hz muhabbeti değil yazılım oluşturuyor ki artık arasındaki farklarda hissedilmiyor bile. Ucuz bir hall effect ürünle pahalı olan arasında hız konusunda hissedilir fark yok artık.
Konuya dönecek olursak bu klavyede Hz değerleri falan neden konuşuluyor anlamış değilim, kablolu ürünler zaten ortalama bir değeri veriyor, hıza çok takık olan Hall effect alıyor. Ürün uygun fiyata satıldığı için insanlar kuşkuyla yaklaşıyor heralde, kazık yemeye alışmışlar napsınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri