İncehesap Peşin Fiıyatına OEM Paket

tek odağın oyunsa zaten fiyat performans seçimin 9070xt olmalı

benzer fiyatlarda olan 5070 den de iyi
kendinden 15k pahalı ya satılan 5070 ti a göre de çok iyi alternatif
Anladım peki önerin varsa bakmak isterim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam parçaları 6 taksit seçerek benzer fiyatlarda daha iyi parça kalitesi olan bir kasa toplanabiliyor.

B840 anakart ve güç kaynağı problem bence genel olarak. Segotep soğutucu da kullanmazdım ama neyse diyelim ona. Özellikle anakart özelleştirmesine çuvalla para istiyor bence alma.

Kardeşim adamın attığı sistemde 5070Ti var senin attığın sistemde 5070 var. Aldığın sistem gayette güzel bir sistem değil ayrı ayrı toplasan çok daha iyisi toplanabiliyor nerden çıkardın müthiş bir sistem olduğunu anlamış değilim.
Peki hocam önerebileceğin neler vardır 6 taksite kadar peşin fiyat olmak üzere bakmak isterim eğer bir sistem önerirsen

Anladım peki önerin varsa bakmak isterim

Peki hocam önerebileceğin neler vardır 6 taksite kadar peşin fiyat olmak üzere bakmak isterim eğer bir sistem önerirsen
Anakart: İşlemci: Ram: SSD: Soğutucu: Ekran Kartı: Güç Kaynağı: Kasa: Kendi zevkine göre bir model seçebilirsin. ATX anakart destekli ve 154mm soğutucu desteği olsun.

NOT: Eli yüzü düzgün taksitli ram bulamadım linkini bıraktığım ramler şuan tek alınabilir ramler gibi duruyor. Ya güzel bir model denk gelmesini beklemen lazım veya sarı siteden 2x16 kapalı kutu almanı tavsiye ederim o şekilde baya uyguna gelebiliyor. Tüm attığım parçalar 116 117 civarı tutuyor kasa hariç.

Anakart: İşlemci: Ram: SSD: Soğutucu: Ekran Kartı: Güç Kaynağı: Kasa: Kendi zevkine göre bir model seçebilirsin. ATX anakart destekli ve 154mm soğutucu desteği olsun.

NOT: Eli yüzü düzgün taksitli ram bulamadım linkini bıraktığım ramler şuan tek alınabilir ramler gibi duruyor. Ya güzel bir model denk gelmesini beklemen lazım veya sarı siteden 2x16 kapalı kutu almanı tavsiye ederim o şekilde baya uyguna gelebiliyor. Tüm attığım parçalar 116 117 civarı tutuyor kasa hariç.
Peki şey sormak istiyorum hiç böyle e ticaret sitelerinden sistem dizmedim güven sorunumda var yorumun ne olur sıkıntı yaşar mıyım güven konusunda amazon olsun veya n11 pttavm tarzı

Geri