Öneri Hafif Kullanımda Şarjı Uzun Giden Harici Ekran Kartlı Dizüstü Önerisi

Ben 5-6 saati görür diye düşünüyordum ama bir incelemesini bulabilsek veya siz alsanız inceleseniz güzel olacak😈.
17.3" olan benim açımdan 17.3" olduğu için kaybediyor🙂. Benim için ekran srgb %100 olduktan ve kontrastı çok düşük olmadıktan sonra çok bir önemi yok ama ihtiyaçlar farklı tabi.
Fikrim değişmezse inşallah pazar elimde olacak dostum o zaman ufak bir inceleme yazarım.

Fikrim değişmezse inşallah pazar elimde olacak dostum o zaman ufak bir inceleme yazarım.
Size yazdığımda 18 tane falan vardı. Amazon maytap geçmiyorsa 11 tane kalmış🙂.

Ekler

• 1000036197.webp
    1000036197.webp
    56.4 KB · Hit: 16
Hadi hayırlı olsun bende cihazın testlere başladım :D
Almadım daha ya🙂. Pil ömrü için sizden haber bekliyorum🙂. Şöyle 1080p youtube videosunu açıp deneseniz güzel olabilir. Eco mod açık, parlaklık yarım, yenileme hızı 60 veya 120hz olacak şekilde. Veya internetten başka 1080p video da izleyebilirsiniz.

Almadım daha ya🙂. Pil ömrü için sizden haber bekliyorum🙂. Şöyle 1080p youtube videosunu açıp deneseniz güzel olabilir. Eco mod açık, parlaklık yarım, yenileme hızı 60 veya 120hz olacak şekilde. Veya internetten başka 1080p video da izleyebilirsiniz.
Hocam hatta bekleminize de pek gerek yok. Dediklerimi yaptıktan sonra pil simgesi üzerine gelirseniz kaç watt tükettiği yazıyor. Gerçi böyle de tam anlaşılmıyor ama fikir verebilir. Kimisi Hp omen hub'un harici grafik kartını uyandırıp fazla güç çektiğinden de şikayetçi. Bu gidişle karar veremeyeceğim😢. Şu cihaza 83w pil koysalar güzel olacaktı.
Şu öğrenci indirimiyle 82'ye geliyor ama satıcı soru işareti. Bunda 83w pil var.

Eko mod, %50 parlaklık, 60hz ve klavye ışıkları kapalı ortalama 4 saat ekran süresi gösteriyor hocam. Tahminimce dengeli mod ve ful parlaklıkta 3 saat verir. Yarın eve gelince bi film açıp deniyim daha doğru olur. Pil önemliyse intelden ziyade amd daha doğru bir tercih olabilir. Bende Asus r7-735hs/4050 laptop vardı 5 saatten fazla ekran süresi veriyordu.

Eko mod, %50 parlaklık, 60hz ve klavye ışıkları kapalı ortalama 4 saat ekran süresi gösteriyor hocam. Tahminimce dengeli mod ve ful parlaklıkta 3 saat verir. Yarın eve gelince bi film açıp deniyim daha doğru olur. Pil önemliyse intelden ziyade amd daha doğru bir tercih olabilir. Bende Asus r7-735hs/4050 laptop vardı 5 saatten fazla ekran süresi veriyordu.
Asus'ta 90w/h pil olabilir. Nitekim bakıp ikna edemediğim Asus Tuf A16'da da 90w/h saat pil vardı( 13 saat wifi ile web'de gezme diyordu notebookcheck incelemesinde).
4 saat çok az ya😔. Ben 6 saati görür diye umuyordum.

Laptopu dGPU veya hibrit yerine iGPU yapmayı dener misiniz? Çözünürlüğü 2.5K yerine 1920x1200 yaparsanız daha uzun şarj süresi alabilirsiniz.

@HDogus Hocam laptop taki Ram modeli ne bilginiz var mı CL değeri de yazılmamış İnternete daha sonra eklemek sıkıntı olmasın uyum açısından

Geri