Steam Aile Paylaşımı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,050
Steam profilimi paylaşıyorum kendi oyunlarım aşağıda mevcut, kütüphanesi geniş ailesine alabilecek birisi varsa katılabilirim

Son düzenleme:
hocam bu dark souls oyunları ve sekiro gibi oyunları da aile paylaşımına girersek oynayabiliyor muyuz?

hocam bu dark souls oyunları ve sekiro gibi oyunları da aile paylaşımına girersek oynayabiliyor muyuz?
evet Ailedeki herhangi birisinde Sekiro gibi oyun varsa sende oynayabilirsin fakat 1 kişi oynayabiliyor aynı anda oynanmıyor.

evet Ailedeki herhangi birisinde Sekiro gibi oyun varsa sende oynayabilirsin fakat 1 kişi oynayabiliyor aynı anda oynanmıyor.
hocam oyun çok pahalı bir türlü alamadım. bu aile paylaşımı yapan sekiro, dark souls gibi oyunları olan kişilere nereden ulaşabilirim?

hocam oyun çok pahalı bir türlü alamadım. bu aile paylaşımı yapan sekiro, dark souls gibi oyunları olan kişilere nereden ulaşabilirim?
hocam ulaşman zor discordda belki gruplar vardır steam aile paylaşımı diye belki orda şansını denersin sorarsın bizim aile var ama bizde o oyunlar yok birde steam grupları ara

Geri