4000 Tl Gamepad Önerisi

apex 5de olan dualsense benzeme muhabbeti güzelmiş ama bir gamepade o kadar para vermek istemiyorum vader 5 pro da mantıklı geldi ama onda da çok bir özellik yokmuş sanırım thunderobot g80 düşünüyorum öneriniz var mı sürekli 2-3 seçenek arasında dönmekten sıkıldım
8bitdo ultimate 2

çok arada kaldım ya bir yandan plastik hissetmek istemiyorum diğer yandan 8k verip vermemek konusunda kararsızım alsam min 2-3 yıl kullanırım maddi olarak sıkıntı da olmaz benim için ama bi kola 8k vermek baya düşündürüyor ne diyorsunuz sizce

Hocam Cyclone ile fps oynanmaz mı neden G80?
Oynanır oynanmaz değil ama silah türünü göre analog sertliği ayarlamak gamepad'de FPS olarak baya avantaj sağlıyor bunu mouse dpi değişiyormuşsun gibi düşün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

wolverine v3 pro nasıl sence apex 5den iyi mi
Apex 5 daha iyi Wolverine v3 Pro'ya vereceğiniz paraya yazık asla parasını haketmiyor

Gamepad ile FPS ve Nintendo Switch oyunları oynayacaksan Thunderobot G80 TS bunlar çok önemli değilse GameSir Cyclone 2 alabilirsin
Hocam pc de kullanmaya forza 6 ve bazı hikayeli oyunlar için GameSir Cyclone 2 mi önerirsin yoksa başka önerebileceğin model var mı?

Hocam pc de kullanmaya forza 6 ve bazı hikayeli oyunlar için GameSir Cyclone 2 mi önerirsin yoksa başka önerebileceğin model var mı?
4K bütçe için ideal bir kontrolcü alınabilir bütçe arttırılırsa GameSir G7 Pro veya ZD O+ Excellence alınabilir.

G7 pro tercihtir
4K bütçe için ideal bir kontrolcü alınabilir bütçe arttırılırsa GameSir G7 Pro veya ZD O+ Excellence alınabilir.
ZD O+ excellence yerine g7 pro daha kaliteli aksam donanım açısından bana kalırsa bu fiyatlarda

G7 pro tercihtir

ZD O+ excellence yerine g7 pro daha kaliteli aksam donanım açısından bana kalırsa bu fiyatlarda
Bende tercih edicek olsam kesinlikle GameSir G7 Pro alırım ama bütçe çıkmayabilir diye alternatif olarak yanında söyledim çünkü GameSir G7 Pro'lar da baya fiyat olarak uçmuş şimdi baktım 5000 TL olan düz model 6000 TL olmuş hatta bir alternatif daha eğer dock umrunuzda değilse Flydigi Vader 5 Pro bile çok daha iyi bir tercih.

g7 pro wuchang sipariş verdim hocam teşekkürler. Açıkcası bu kadar kaliteli bir modele ihtiyacım yoktu, cyclone 2 modeli işimi görüyordu ama 6 ay taksit için aldım.

g7 pro wuchang sipariş verdim hocam teşekkürler. Açıkcası bu kadar kaliteli bir modele ihtiyacım yoktu, cyclone 2 modeli işimi görüyordu ama 6 ay taksit için aldım.
Oyun deneyimi için yaptığın bir artıdır impulse trigger'ı var üstüne premium bir hissiyatı, daha iyi bir d-pad ve bir kaç ekstra daha artısı bulunuyor. Ama en büyük artısı impulse trigger diyebiliriz.

Oyun deneyimi için yaptığın bir artıdır impulse trigger'ı var üstüne premium bir hissiyatı, daha iyi bir d-pad ve bir kaç ekstra daha artısı bulunuyor. Ama en büyük artısı impulse trigger diyebiliriz.
peki hocam çok teşekkür ederim geçmiş yazdığınız mesajları da okumuştum çok yardımcı oldunuz araştırmamda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri