🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 32.999 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

Böyle bir talihsizlikle karşılaştığınız için üzüldüm. Tavsiyen için teşekkür ederim. Şu anda araştırma aşamasındayım. Geçmişte böyle problemler yaşayanları internette okudum. Fakat son zamanlardaki kullanıcıların geri bildirimlerini olumlu olarak gözlemledim. Kısmet bakalım...
ai misin abi

En tepe model Taichi ve Nitro+. Ama taichi daha serin çalışan bir model. Ama boşa para verirsin benden demesi. Sapphire Pulse modeli gayet buz gibi çalışıyor. Direk bu modeli çekmek daha mantıklı.
Pure da en tepe model

Peki daha karar veremedim. Araştırıyorum. 5070 Ti ile 9070XT arasındayım. 5080 bütçem yetiyor ama sanırım almayacağım.
Gaming Trio 5070ti al bence madem bütçe var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En tepe model Taichi ve Nitro+. Ama taichi daha serin çalışan bir model. Ama boşa para verirsin benden demesi. Sapphire Pulse modeli gayet buz gibi çalışıyor. Direk bu modeli çekmek daha mantıklı.
Serin çalışabilir ama bazı kişiler kozmetiği iyi istiyor 😅 30k ya Asus düştü geçen cuma almadım düz siyah bişey diye 😅

Gaming Trio 5070ti al bence madem bütçe var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Serin çalışabilir ama bazı kişiler kozmetiği iyi istiyor 😅 30k ya Asus düştü geçen cuma almadım düz siyah bişey diye 😅
Görsellik olarak beğeniliyorsa alınabilir tabii ki sonuçta dünya para verdiğiniz bişeyin göze de hitap etmesini isteyebilirsiniz. Ben şahsen nitro+ modelini çoğu insanın aksine çok çirkin buluyorum. Daha düz standart rgb siz tasarımlar hoşuma gidiyor. Mesela Nvıdıa nın founders edition modelleri tarzı.

Görsellik olarak beğeniliyorsa alınabilir tabii ki sonuçta dünya para verdiğiniz bişeyin göze de hitap etmesini isteyebilirsiniz. Ben şahsen nitro+ modelini çoğu insanın aksine çok çirkin buluyorum. Daha düz standart rgb siz tasarımlar hoşuma gidiyor. Mesela Nvıdıa nın founders edition modelleri tarzı.
Valla nitro gözümde fena değil taichi çok daha güzel bence

Pure da en tepe model
Pure ile Pulse aynı model hocam. Sadece Pure modelinde saat hızları hafif boostlanmış. Sapphire tarafında Nitro+, Asrock tarafında Taichi, XFX tarafında Mercury tepe model diye biliyorum.

Pure ile Pulse aynı model hocam. Sadece Pure modelinde saat hızları hafif boostlanmış. Sapphire tarafında Nitro+, Asrock tarafında Taichi, XFX tarafında Mercury tepe model diye biliyorum.
Pure beyaz nitro

fsrla 2kda mutluyum 9060xt ile ama bununla mı upgrade etsem napsam kaşıntı tuttu

Güzel kart, çıktığında almıştım hala kullanıyorum canavar gibi. Undervolt ile 4k'da 5-6fps kayıpla 212w'da çalışıyor, ses yok ısınma yok coilwhine yok. Rtx 5070ti ile kafa kafaya, 9 ay taksit ile çok daha uyguna almış olursunuz.

Undervolt rehberi var mı dostum bu işlerden çok anlamam da. Tam olarak ne faydaları var. Aldığımdan beri default kullanıyorum. 300w civarı çalışıyor 60 derecelerde .

Geri