🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

https://www.sikayetvar.com/gank/gank-klavye-siparisinin-teslim-edilmemesi-ve-iade-talebi. 1 mailime cevap verdiler siparişiniz verildi gözüküyor diye bana takip numarası verdiler hepsijete mail attım geçersiz dediler

edecektim de 2 hafta sonra 4 ay olacak şimdi baktım 450tlye almışım. zaten 450tl diye uğraşmak istemiyordum ama işlem nasıl yürüyor arkadaşım bankayı ara para iadesi yapıyorlar falan demişti.
bizim machenike k1 geldi hacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bankayı aramanıza gerek de yok. Kredi kartı ödeme, sipariş ekranı, size verilen kargo no vs ekran görüntülerini, banka uygulama üzerinden haracama itirazı açıp yükleyin. Gerisini banka hallediyor. İadeniz geliyor. Bir kez oldu bana Vatan Bilgisayar ile. Üç ay sonuç alamadım. Bankaya harcama itirazı açınca tabiri caizse üç günde çözüldü.
ziraat uygulamasında yapabiliyoz mu böyle bi şey

bizim machenike k1 geldi hacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ziraat uygulamasında yapabiliyoz mu böyle bi şey
Başvurular > Diğer > Talep/Belge Gönderimi alanı var ama iade konusunda bu talep kısmından yardımcı olurlar mı bilmiyorum.

BEN SİPARİŞ VERDİM BAKALIM HIYAR MI ÇIKACAK YOKSA KLAVYE Mİ :)

Ben satışı iptal ettim. İade talebinde bulundum bakalım parayı iade edecekler mi

Bende bu konu başlığında görüp eskiden bir arkadaşımda bu siteden sorunsuz alışveriş yapmış olduğu için sipariş verdim.Sabah siparişiniz kargoya verildi dedi fakat ne takip no var nede başka bir bilgi.Whatsappa yazayım dedim böyle bir numara yok diyor telefonu arıyorum otomatik sesli yanıt sistemi ile şu an aradığınız kişi cevap veremiyor diyor.En son mail attım onada dönen olmadı.Galiba dolandırıldık

Marka iyi ancak ama bende geçen sene gx 60 aldım kullanmadım. Satmayı da düşünüyorum. Acaba hangi swich kullanıyor bu I model ve red swich var manyetik olduğu için çok fark eder mi kullanımda

Bende dün sipariş hazırlanıyor aşamasında iade talebinde bulundum. Bugün bir baktım kargoya verilmiş gözüküyor. Fakat kargo numarası yok. Arkadaşın dediği gibi destek numarası ile iletişime geçmek istedim geçersiz numara deniyor. Bence bizdeki son durumu görene kadar sipariş vermeyin. Başkasının da mağdur olmasını istemem. Tabi böyle diyoruz belkide ürünü gönderirler. Bekliyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri