Çözüldü✓ Atk Dragonfly A9 Wireless mı Aula V9 Pro Mu

atk a9 pro başka yerde satılsaydı alır kullanırdım ama yakın çevremden wraithden alışveriş yapan çok kişi var hiçbiri önermiyor siteyi

ben bide naysıda kullandım oda 150 harçlık attı 1850ye falan geldi mouse varsa sende kullan
a9 daha iyi mi diyorsun ozaman ben siteye okadar kötü bakmıyorum ordan alabilirim çevremde sevenler var nays ne

a9 daha iyi mi diyorsun ozaman ben siteye okadar kötü bakmıyorum ordan alabilirim çevremde sevenler var nays ne
iş bankasına ait bi ön ödemeli banka diyebilirim kampanya sağlıyor çoğu şeyde satım alımda para iadesi vs. yapıyor

valla a9 ile çok benzerler ikisi birbirinin yakasında diye biliyorum ama günün sonunda a9 bir tık daha iyi

stokta yok gözüküyor onun dışında çok bir bilgim yok mouselerde sadece şu atk a9 pro ile aula v9 pro arasında ufak bilgim var okadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

wraith iade almazda n11den aula alıp 4-5 saat kullanıp iade edebiliyor olman lazım aula alıp şansını deneyebilirsin sarmazsa iade eder atk alırsın

Bütçe çıkıyorsa A9 pro derim. Ama bütçe çıkmıyorsa A9 Plus yerine V9 Pro daha mantıklı olur. Omron optik switch, realtek mcu , ttc gold encoder kullanıyor. Her türlü daha mantıklı A9 Plus tan.

Bütçe çıkıyorsa A9 pro derim. Ama bütçe çıkmıyorsa A9 Plus yerine V9 Pro daha mantıklı olur. Omron optik switch, realtek mcu , ttc gold encoder kullanıyor. Her türlü daha mantıklı A9 Plus tan.

stokta yok gözüküyor onun dışında çok bir bilgim yok mouselerde sadece şu atk a9 pro ile aula v9 pro arasında ufak bilgim var okadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

wraith iade almazda n11den aula alıp 4-5 saat kullanıp iade edebiliyor olman lazım aula alıp şansını deneyebilirsin sarmazsa iade eder atk alırsın

v9 pro alıcam ozaman sağ olun

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Geri