Yardım Atk A9 Alıcam ama Kararsızım

yani eğer o bütçeye çıkabliniyorsa neden daha iyisi alınmasın ki? ben şahsen o bütçelere çıkarsam direk bunu alırdım 1k hz için switch konusu için siz galiba omron switchlere aşıksınız bu yazdığınız mesajlardan onu anlıyorum.
Hocam en baştan zaten attığımız ürünler aynı bütçede sayılmaz. Onu geçtim omron switchleri evet severim ama sadece sevdiğim için önermiyorum. Önceki mesajda da dediğim gibi optik switchler mekaniklerden çok daha uzun ömürlü oluyor, mekanik switchlerin zamanla çift tıklama yapması muhtemel, optik switchlerde böyle bir sorun yok. Yani sırf 52840 mcu için darmo almak isteyen varsa alsın da ben şahsen almam. Realtek mcu ile 52840 arasındaki farkı 1000/2000 hz de göremezsin zaten.

hocam sanırım başka sitede yok ama wraithe hem kötü diyorlar hem de kargo hızlı gelir mi acaba
Valla hocam benim wraithte 40dan fazla siparisim olmustur çok şükür ben sorun yaşamadım ama yaşayan tanıdıklarım var her marka kusursuz olacak diye bir şey yok. Kargoya verildikten max 2 güne elinde olur

klassegear birde amazonda olmalı
hocam klasse güvenilir mi bir de kargoya hemen verirler mi
bir de bunların içinde var mı plus
1780430926848.webp

yani eğer o bütçeye çıkabliniyorsa neden daha iyisi alınmasın ki? ben şahsen o bütçelere çıkarsam direk bunu alırdım 1k hz için switch konusu için siz galiba omron switchlere aşıksınız bu yazdığınız mesajlardan onu anlıyorum.

n52840 abarttığın kadar iyi bir MCU değil. 64 MHz Cortex-M4 var. Performans ve verimlilik olarak artık daha yeni nesil MCU'lar var fiyatında.

Ve dediğim gibi Darmoshark Firmware ve malzeme olarak leş. Asla bu fiyatının ürünü değil.

Klasse güvenilir fakat ekstra 150 vermek saçma olur plus modeline
hocam 150 önemli değil ama aralarındaki farkı unuttum ya 0 fark mı ellerim büyük boyut farkı varsa o fiyata değer

hocam o zaman neden plus diye bi model üretmişler anlamadım
Plus modelinin donanımsal olarak düz modelden ekstraları var ve bu fiyata plus modelini almak çok daha mantıklı aralarında boyut farkı yok donanımsal farklar var ve Wraith daha ucuz orayı öneririm.

Donanım olarak daha iyi düz A9'dan o yüzden.
Plus modelinin donanımsal olarak düz modelden ekstraları var ve bu fiyata plus modelini almak çok daha mantıklı aralarında boyut farkı yok donanımsal farklar var ve Wraith daha ucuz orayı öneririm.
hocam o zaman 150 daha verip plus alıyım bir de wraithde 100 tl ucuz hiç riske girmeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon daha hızlı olabilir aceleniz var sanırım emin degiliim
evet hocam acelem var ama a9 plus yokmuş amazonda klasseden alıp bekleyeceğim artık

Geri