Yardım Atk A9 Alıcam ama Kararsızım

paw 3950 sensör nordic 52840 mcu kullanılmış böyle bir kombinasyon bu fiyatta bulunması zor
İyi de her şey sensör ve mcu değil, 3395 de gayet yeterli bir sensör, yine aynı şekilde V9 larda bulunan realtek mcu da gayet yeterli bir mcu. O yüzden şahsi fikrim diğer şeylere de bakmak lazım, V9 larda omron optik switch varken başka switch tercih etmezdim. Hem ömür açısından optikler çok daha iyi hem de omronların basım hissiyatının hafif olmasını baya beğeniyorum. Tabi yine tercih meselesi ama ben Aulayı tercih ederdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam atk a9 önerir misiniz amazondan alacağım taksit ile ve acil lazım
Hocam A9 da güzel mouse kötü değil ama yakın fiyatlarda daha iyisi varken ben onu tercih ederdim.

N11 de 200 lira kupon da var, yakın fiyatlara geliyor hemen hemen.

İyi de her şey sensör ve mcu değil, 3395 de gayet yeterli bir sensör, yine aynı şekilde V9 larda bulunan realtek mcu da gayet yeterli bir mcu. O yüzden şahsi fikrim diğer şeylere de bakmak lazım, V9 larda omron optik switch varken başka switch tercih etmezdim. Hem ömür açısından optikler çok daha iyi hem de omronların basım hissiyatının hafif olmasını baya beğeniyorum. Tabi yine tercih meselesi ama ben Aulayı tercih ederdim.
yani eğer o bütçeye çıkabliniyorsa neden daha iyisi alınmasın ki? ben şahsen o bütçelere çıkarsam direk bunu alırdım 1k hz için switch konusu için siz galiba omron switchlere aşıksınız bu yazdığınız mesajlardan onu anlıyorum.

Hocam A9 da güzel mouse kötü değil ama yakın fiyatlarda daha iyisi varken ben onu tercih ederdim.

N11 de 200 lira kupon da var, yakın fiyatlara geliyor hemen hemen.
hocam 3 model var hangisi daha iyi ve ne farkları var ?

paw 3950 sensör nordic 52840 mcu kullanılmış böyle bir kombinasyon bu fiyatta bulunması zor

Senin fare piyasasından haberin var mı? 3.000-3.500 TL'ye yeni n54 serisi MCU olan modeller bile var. Ayrıca Darmoshark firmware ve malzeme kalitesi olarak leş bir marka.

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
yani eğer o bütçeye çıkabliniyorsa neden daha iyisi alınmasın ki? ben şahsen o bütçelere çıkarsam direk bunu alırdım 1k hz için switch konusu için siz galiba omron switchlere aşıksınız bu yazdığınız mesajlardan onu anlıyorum.
hocam wraith harici siz ne önerirsiniz kafam allak bullak oldu. bana taksit imkanı olan teknik servis sorunu olmayan bi site lazım

Senin fare piyasasından haberin var mı? 3.000-3.500 TL'ye yeni n54 serisi MCU olan modeller bile var. Ayrıca Darmoshark firmware ve malzeme kalitesi olarak leş bir marka.
1780430425967.webp

bak bakalım fikrim var mı

hocam wraith harici siz ne önerirsiniz kafam allak bullak oldu. bana taksit imkanı olan teknik servis sorunu olmayan bi site lazım
2000 lira bütçen varsa atk a9 plus al benim elimde bir tane var kullanıyorum memnunum

hocam 3 model var hangisi daha iyi ve ne farkları var ?
Hocam isimlendirmesi biraz karışık gelebilir ama şöyle özetleyeyim sana hemen. Önce ultra ve pro farkını söyleyeyim. Ultralarda 3950 sensör prolarda 3395 sensör var. İkisi arasında hissedebileceğin bir fark olmadığı için o kısımda ucuz olanı tercih et. Ultra ve Pro arasında bunun haricinde fark yok.

Plus farkı ise şu, isminin sonunda Plus yazanlar A9 lar ile aynı boyutta, isminin sonunda plus yazmayanlar (yani V9 Pro ve V9 Ultra) A9 dan biraz daha küçükler.

1780430557534.webp

1780430581168.webp

plus hangi sitelerde var hocam ?

hocam sanırım başka sitede yok ama wraithe hem kötü diyorlar hem de kargo hızlı gelir mi acaba

Geri