trafoya bağlayı hocam olmaz öylehocam sistemi istasyona çevirip 9995wx da mı alsam?
böyle demek saçma olur hocam çünkü bende 2k kullanıcısıyım ve 1080'e geçince kötü hissettiriyor ve 2k da dediğim gibi 5060 çöp yaniÇok gereksiz bir yükseltme. Çok bir fark hissetmiyeceksin. 1080den 2k ya geçmende mantıksız. Oyun ve günlük kullanım için 1080p gayet yeterli.
24" 1080p idealdir. Fazlasında gözümüz yok.trafoya bağlayı hocam olmaz öyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
böyle demek saçma olur hocam çünkü bende 2k kullanıcısıyım ve 1080'e geçince kötü hissettiriyor ve 2k da dediğim gibi 5060 çöp yani
ben de 2k kullanıyorum zaten ve bana da 5060 yetersiz geliyor. 1080p de az geliyor artık genel olarak.trafoya bağlayı hocam olmaz öyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
böyle demek saçma olur hocam çünkü bende 2k kullanıcısıyım ve 1080'e geçince kötü hissettiriyor ve 2k da dediğim gibi 5060 çöp yani
2k ekranın varken 1080p nin ne kadar çamur hisettirdiğini bilemezsiniz hocam24" 1080p idealdir. Fazlasında gözümüz yok.
Sadece oyun dusunuyorsan rx9070xt bak. Oyun performansi olarak 5070 ten çok çok iyi vram de 16gb.1 senesini doldurmayan 5060'ımı arkadaşa 13500 TL'ye satıp bir süre sonra 5070 almayı düşünüyorum. en ucuz 5070'i nereden bulabilirim? Ayrıca bu upgrade'e değer mi? 2K da kullanacağım.
Hocam normalde aklımda vardı düşünüyordum onu ama bölümüm gereği unity photoshop gibi programları da kullandığım oluyor render vesaire aldığım oluyor. nvidia sevdası da var birazSadece oyun dusunuyorsan rx9070xt bak. Oyun performansi olarak 5070 ten çok çok iyi vram de 16gb.
Ozmn ibre tersine döndü hocam 170k daha koyup 5090 aliyoruz.dHocam normalde aklımda vardı düşünüyordum onu ama bölümüm gereği unity photoshop gibi programları da kullandığım oluyor render vesaire aldığım oluyor. nvidia sevdası da var birazo yuzden 5070 düşünüyorum.
krediye falan başvurayım hocam şimdiden. siz de 3-5 bir şey atarsanız dönüşümlü kullanırızOzmn ibre tersine döndü hocam 170k daha koyup 5090 aliyoruz.d
Bu gunun gelecegini bildigimden 5 aydir yemek vermiyorum evdekilere hocam. Size taşinirsak okeyim.dkrediye falan başvurayım hocam şimdiden. siz de 3-5 bir şey atarsanız dönüşümlü kullanırız![]()
buyurun hocam gelin lafı mı olur. biraz küçük oda ama sığarız bir şekilde .dBu gunun gelecegini bildigimden 5 aydir yemek vermiyorum evdekilere hocam. Size taşinirsak okeyim.d
buraya ne diyorsunuz?Palit, Galax gibi markalara da pek güvenemiyorum açıkcası. büyük bilindik markalar olduğunu biliyorum ama asus msi vb. tercih ediyorum pc parçaları alırken. sizler ne düşünüyorsunuz?
Eyw hocam kasanin içine kıvrılır yatariz. Monitöre para kalmadi ama gelirken 3-4 kağitçi çocük getiririm o işinide hallederizbuyurun hocam gelin lafı mı olur. biraz küçük oda ama sığarız bir şekilde .d
hocam bende 2 monitor var biri 2k biri 1080p her şeyi bölüştük onu da bölüşürüz nolacak sanki zahmet etmeyin siz.Eyw hocam kasanin içine kıvrılır yatariz. Monitöre para kalmadi ama gelirken 3-4 kağitçi çocük getiririm o işinide hallederiz![]()