🔥İndirim Asus Tuf B850m Plus Wıfı 9.155 TL (9.799 TL Olarak Stoklar Güncellendi)

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,021
Bu anakartın MSRP'si 220$ olarak çıkmış şuan MSRP den bile düşük fiyatta. 2025 Yılının 7.ayında 2 günlüğüne 8600 lira seviyelerine düşmüş onu saymazsanız son 1 yılın en düşük fiyatı. Üst segment m-ATX arayanlar kesinlikle kaçırmasın çöksün direk.

Tık hızı kuponu kullanın 400 TL : https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim
Faz: 2x7+2+1 80a DrMOS
SSD: 1 Gen 5 - 2 Gen 4
USB Girişleri: 11 Type A - 1 Type C
Ses kodeği: ALC1220P

LİNK: https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel
NOT: N11 de stok bitti direk media markt kendi sitesinde 9.799 TL den satıyor bence yine alınabilir bir fiyat bu fiyata daha dolu bir anakart yok.
Media Markt Linki: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.88.4

Son düzenleme:
İmkanınız varsa başka bir anakart alın. Bende bunun aynısı var zamanla wifi ve Bluetooth özelliği gitti. Format vs de çare olmadı

İmkanınız varsa başka bir anakart alın. Bende bunun aynısı var zamanla wifi ve Bluetooth özelliği gitti. Format vs de çare olmadı
Binlerce üretilen anakarttan senin başına gelmiş bir olay için genellemek doğru olmaz hocam. O açıdan bakılırsa tüm anakartlarda illaki sorun yaşayan birileri vardır.

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Güzel fiyat ama işte küçük abakartlar ekran kartiyla islemci sogutucusu takinca dapdar birbirine parçalar giriyor gibi ama ihtiyaci olan icin iyi fiyat.

fiyatını haketmeyen nadir anakartlardandır bu. maks ederi 7-8K olan bir anakartı sırf asus tuf diye 9-10-11K bandın da tutmaya çalışıyorlar. fakat msi gigabyte tarafında asus'un bu modeline ciddi diş geçirebilen sıfır sıkıntı çıkaran modeller var. asus fiyatlandırmada bazen kantarın topuzunu ciddi kaçırıyor bazı fiyatlarda indirimli gibi görünebiliyor. halbuki indirimle uzaktan yakından alakası olmuyor

fena olmayan bi fiyat tercih edilebilir yine arkadaşlar ne yaşıyor anlamadım

Ekler

• 1780442346116.webp
    1780442346116.webp
    32.8 KB · Hit: 70
fiyatını haketmeyen nadir anakartlardandır bu. maks ederi 7-8K olan bir anakartı sırf asus tuf diye 9-10-11K bandın da tutmaya çalışıyorlar. fakat msi gigabyte tarafında asus'un bu modeline ciddi diş geçirebilen sıfır sıkıntı çıkaran modeller var. asus fiyatlandırmada bazen kantarın topuzunu ciddi kaçırıyor bazı fiyatlarda indirimli gibi görünebiliyor. halbuki indirimle uzaktan yakından alakası olmuyor
Evet asus fiyatlandırmada aşırıya kaçtığı çok oluyor ama bu kartın muadili olarak msi mortar wifi modeli desek o daha da uçuk fiyatlarda satılıyor. Sizin bahsettiğiniz modeller neler?

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Bilader dalga mı geçiyosunuz 9a tomahawk nerde ben mi bilmiyorum ?
hoca ağzı olan konuşuyor çok iyi fırsat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 aydır anakart araştırıyorum. Ne zaman bu anakartlar 8.500 civarına satıldı da bu fiyatta sabit kaldı 9.100’ü beğenmeyip anakartı eleştiriyorsunuz? Her şeyin ateş pahası olduğu yerde 9.100’e B850M-Plus çok iyi fiyat. Teşekkürler hocam konu için.

Geri