Yardım RX 580 8gb De Wattman

papo

80+
Reaksiyon skoru
0
rx 580 wattman yapıyordu geçti bu seferde yeniden başlatıyor bi anjda
ne yapabilirim videolar işe yaramıyor

Geldi korkulu rüyam. Geçen sene sattım kurtuldum. Amd uygulamasından gücünü -8 yapıp fanların yüzde kaç sıcaklığa geldiğinde çalışma şeyini de yükseltince az da olsa oynatıyordu.

Geldi korkulu rüyam. Geçen sene sattım kurtuldum. Amd uygulamasından gücünü -8 yapıp fanların yüzde kaç sıcaklığa geldiğinde çalışma şeyini de yükseltince az da olsa oynatıyordu.
ben rx580 i geçen yıl almıştım satarsam yenisini alamam çözümü olan varmı çöp olsun istemiyorum

ben rx580 i geçen yıl almıştım satarsam yenisini alamam çözümü olan varmı çöp olsun istemiyorum
Dediğimi denedin mi? Sorun psu'dan da olabilir. Benim de başıma geldi. Oyunu açınca direkt 10 saniye sonra kapatıyor pc yi. Gücü -8 çektiğimde düzelmişti az da olsa.

Dediğimi denedin mi? Sorun psu'dan da olabilir. Benim de başıma geldi. Oyunu açınca direkt 10 saniye sonra kapatıyor pc yi. Gücü -8 çektiğimde düzelmişti az da olsa.
denedim valorant da yeniden başlıtordu dediğini yaptım kapanmadı ama bu sefer de ekran çevirdiğimde karmaşıklaşıyor görüntü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu oyun performası fps videosu çekenler nasıl çekiyor adamlar en yüksek fpsleri alıyorlar

PSU ne?
Ekran kartı sürücü sürümü ne?

Son sürümü yükle problem olmuyor ama ramlerde yani ekran kartını ramleri de yada mosfettin problem varsa power yetmiyorsa sıkıntı rx 470 var bende 4 GB gayet iyi çalışıyor 60 dereceyi geçmiyor volrantta 220 fps alıyor en düşük ayarlarda oynanıyor gayet iyi sıkıntı cikmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri