❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx Z890-A Gamıng Wıfı 13999tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,436
1000126690.webp1000126691.webp
Bakmadım özelliklerine paylaşmışlar bi grupta paylaştım

Rog strix b860-f gaming wifi 8200 civarı verildi bir hafta boyunca. Oc ile işiniz yoksa rog için güzel fiyattı.

şu anakart güzel anakart intel durmadan çöp ediyor bu cihazları 2. elde de yüzüne bakan yok malesef

Bir Intel kullanıcısı olarak kusura bakmayın ama istediği kadar iyi olsun bu fiyatlara Intel anakart alınmaz.

Intel aynı mimari üzerinden 1 tane pin değiştirerek komple soketi çöp etme ihtimali çok yüksek olan bir firma haliyle millet AM4 gibi 6-7 sene muazzam destek görmüş, AM5 gibi 4 yıldır halihazırda desteklenen ve bir nesil daha desteklenecek olan bir mimariyi görünce Intele para veresi gelmiyor.

Şöyle düşünün adamlar 9800x3D gibi bir canavar çıkardı ve bu canavarın ayarında bir oyun performansı sunacak Intel işlemcinin kaç nesil sonra çıkacacı belli değil, üstüne AM5 için 1 nesil daha geleceği %100 garanti yani B650 kullanıcısı bile elindeki anakart ile 9800x3D den iyisini kullanabilecek ama Intel de böyle bir imkanın yok 14K vereceksin oyun performansı olarak bilmem kaç nesil geriden geleceksin ve o kadar para verdiğin anakart ile bir sonraki nesili bile göremeyeceksin...

270k plus alıp uzun süre kullanmayı düşünen hala alabilir İntel anakart ben yeni nesilde geçmeyi düşünüyorum AM5 platformuda anakartlarıda güncellendi anakart değiştiren AM5 anakart kullanan arkadaşlarım var uzun süre soketin aynı olması elinizdeki anakartın güncel kaldığının garantisi değil portlar veriyolları vs bir sürü şey ilerliyor ihtiyacınız olduğunda anakart değiştirmek durumunda kalıyorsunuz işlemciyi sürebilmesi sisteminiz için iyi anakart olduğu anlamına gelmiyor. b650ler bile kendini güncellemiş versiyonları şuan alınan anakartlar 3 sene 4 sene önce çıkan anakartları bugün alıp kullanmıyorsunuz sonuçta. intel doğru yapıyor demiyorum ama sokette sürekli güncel kalmaya zorluyor. şahsi fikrimdir size göre yanlış düşünüyor olabilirim

Bir Intel kullanıcısı olarak kusura bakmayın ama istediği kadar iyi olsun bu fiyatlara Intel anakart alınmaz.

Intel aynı mimari üzerinden 1 tane pin değiştirerek komple soketi çöp etme ihtimali çok yüksek olan bir firma haliyle millet AM4 gibi 6-7 sene muazzam destek görmüş, AM5 gibi 4 yıldır halihazırda desteklenen ve bir nesil daha desteklenecek olan bir mimariyi görünce Intele para veresi gelmiyor.

Şöyle düşünün adamlar 9800x3D gibi bir canavar çıkardı ve bu canavarın ayarında bir oyun performansı sunacak Intel işlemcinin kaç nesil sonra çıkacacı belli değil, üstüne AM5 için 1 nesil daha geleceği %100 garanti yani B650 kullanıcısı bile elindeki anakart ile 9800x3D den iyisini kullanabilecek ama Intel de böyle bir imkanın yok 14K vereceksin oyun performansı olarak bilmem kaç nesil geriden geleceksin ve o kadar para verdiğin anakart ile bir sonraki nesili bile göremeyeceksin...
am5 soket ömrü 2029'a kadar uzatıldı haberi gördüm dün

Sonraki nesili destekleyecek 800 serisi anakartlar, yani Core Ultra 300 gelecek ama 400 de yeni sokete geçecekler.

Bir de kaç kişi aldığı sisteme upgrade yapıyor ki? Veya 5 sene sonra yapayım dese o zamana çoktan ölür iki soket de.

Sonraki nesili destekleyecek 800 serisi anakartlar, yani Core Ultra 300 gelecek ama 400 de yeni sokete geçecekler.

Bir de kaç kişi aldığı sisteme upgrade yapıyor ki? Veya 5 sene sonra yapayım dese o zamana çoktan ölür iki soket de.
zaten hocam ya bu anakartı alan adam gıdıpte 5050 almaz 5070tı 5080 alır 4k 2k da da 4 5 sene arkasına bakmadan goturur onu ama bana kalırsa son nesıl ıntellerde z serısıne cok da gerek yok ılla alıncaksa b860 rog serısı 8 e dustu beyazı da 10 bın lıra onu cekın oyun da falan farkı anlamazlar bıle ekstra olarak core ultra 300 masaustunde cıkmayacak dıye bılıyorum dırekt 2nanometre ıslemcıler cıkacak core 400 ve onlarda lga 1954 soket olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,205
Üyeler
196,915
Son üye
Poyrazz09
Geri