A101 Orient Saatlerde İndirim

2007-2010 arası bir tarihte babama hediye edilmişti bu marka. Babamda bana vermişti. Pilsiz model salladıkça enerjiyi kendi üretiyor. Bazen çıkardığımda duruyordu. Hangi ülke bilmiyorum araştırmadım ama hala taş gibi orient. 4. Kattan düşmüştü battaniyemi silerken sadece camı çizilmişti. Allanlar güzel günlerde kullansın.

Aslan Saat baksın işine, distribütörü olduğu markaların saatlerini Avrupa fiyatlarından çok daha fahiş fiyatlara sattığını herkes biliyor. Otomatik saatte garantinin çok bir olayı yok. İlla ki şans eseri bozulduğu olabilir ama bu saatlerin ustaları her yerde var, çok cüzi fiyatlara yaptırılabiliyor. 10 yıldır otomatik saat kullanırım daha bir kere bozulmadı saatlerim. Garanti dediğiniz şey zaten 2 yıl. Otomatik saatler en az 3-5 yıl sonra bakım ister, o zaman da garantinin bir olayı kalmıyor zaten.

neredeyse 10k fiyat farkı var iki satıcı arasında. sürece çok hakim değilim büyük konuşup ahkam kesmek istemiyorum ama işin içinde biraz distribütör aç gözlülüğü var gibi aynı şey ülkede satılan bir çok üründe özellikle aksesuar ve hobi ürünlerinde var zaten. ucuz otomatik orient bulmuşum ekmek banarım.

neredeyse 10k fiyat farkı var iki satıcı arasında. sürece çok hakim değilim büyük konuşup ahkam kesmek istemiyorum ama işin içinde biraz distribütör aç gözlülüğü var gibi aynı şey ülkede satılan bir çok üründe özellikle aksesuar ve hobi ürünlerinde var zaten. ucuz otomatik orient bulmuşum ekmek banarım.
Gerçekten öyle fiyatlar tatmin edici geldi bana da. Özellikle bambinolar alınabilir fiyatlara düşmüş. Yurt dışı fiyatlarıyla aralarında çok fark kalmadı.

Fiyatlar uygun. Otomatik saatler de bozulmaz öyle. 20 tane otomatik saatim var biri bile bozulmadı şu ana kadar. A101 orjinal olmayan bir ürün satamaz zaten. Aslan saat biraz ağlamış.

2007-2010 arası bir tarihte babama hediye edilmişti bu marka. Babamda bana vermişti. Pilsiz model salladıkça enerjiyi kendi üretiyor. Bazen çıkardığımda duruyordu. Hangi ülke bilmiyorum araştırmadım ama hala taş gibi orient. 4. Kattan düşmüştü battaniyemi silerken sadece camı çizilmişti. Allanlar güzel günlerde kullansın.
Japon markası Orient.

Cahilliğimden orient saatler kaçla kaç arasında acaba saat markası olduğunu düşünemedim :D

Orient Contemporary / Stretto Limited Edition RA-AC0R09L30B bu versiyonunu almak istiyodum. Ben gördükten sonra bitmişti. Ben de baktım yurt dışında almanyada buldum kuzen amerikada 2 aya gelecek. İndirimlerle falan 13 bine aldım :D Türkiyede 28 e satıyodu aslan saat a101 de 17500 e verdi. Gereksiz pahalıya satıyo bazıları dicek sözüm yok.

• Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC
Orient Contemporary / Stretto Limited Edition RA-AC0R09L30B bu versiyonunu almak istiyodum. Ben gördükten sonra bitmişti. Ben de baktım yurt dışında almanyada buldum kuzen amerikada 2 aya gelecek. İndirimlerle falan 13 bine aldım :D Türkiyede 28 e satıyodu aslan saat a101 de 17500 e verdi. Gereksiz pahalıya satıyo bazıları dicek sözüm yok.
Hayırlı olsun mükemmel

Geri