İlla hep kostüm giyecek halleri yokya başka Bir senaryo yazar onu oynarlarYani Drust olacam Eger aldatmiyorsaki on yargili olabilirim ama bu akdar libidosu yuskek birinin aldatmis olma veya evlilik oncesi gecmisi kabarik olma ihtimali yuksek yani yarin obur gun iliskiye baskalarini katmak gibi Absurt mide bulandirici fanteziler ile gelmesin dikakt et
her neyse yani sadece masum bir fanteziyse yani aldatmiyorsa veya 3'cu sahislari ilsikiye katmiyorsa bence sorun olmazdi
Ayrica ferudun abi 4 yil ne be 4 yilda ne kostume para dayanir ne kadinin artik hevesi kalir o fanteziye tutarli salla gozunu seveyim
Bence bu konuları bulmak için puma izliyorYani Drust olacam Eger aldatmiyorsaki on yargili olabilirim ama bu akdar libidosu yuskek birinin aldatmis olma veya evlilik oncesi gecmisi kabarik olma ihtimali yuksek yani yarin obur gun iliskiye baskalarini katmak gibi Absurt mide bulandirici fanteziler ile gelmesin dikakt et
her neyse yani sadece masum bir fanteziyse yani aldatmiyorsa veya 3'cu sahislari ilsikiye katmiyorsa bence sorun olmazdi
Ayrica ferudun abi 4 yil ne be 4 yilda ne kostume para dayanir ne kadinin artik hevesi kalir o fanteziye tutarli salla gozunu seveyim
Ben ne aradığımı bilen birisiyim.Kostüm giyen erkek giydiren kadın![]()
Ben ne aradığımı bilen birisiyim.![]()
Şirin Baba kostümü giydirmiş